WTF?

Ja, er hjemme fredag aften. Har faktisk vasket tøj en stor del af aftenen. Drønspændende. Og helt vildt meget afslappende. Dejligt. Lige hvad jeg havde brug for. Og så er der net-tid. Masser af netsurfning. Jeg har en hotmail adresse, der skal tjekkes for post. Men… what the fuck? Jeg prøver at finde logon på www.hotmail.com – og så bliver jeg videresendt til en aller anden suspekt side. Lige meget hvor mange gange jeg klikker, er der åbenbart ikke nogen steder, man kan klikke sig ind på sin hotmail. Jeg er godt klar over at hotmail er passé og at gmail er det, der får folk til at klappe i hænderne. Men hvad er der lige sket med Hotmail siden jeg sidst brugte det for århundreder siden? Enlighten me, please.

0 tanker om “WTF?”

  1. Jeg fik på et tidspunkt installeret et toolbar-ting i Internet Explorer, der åbenbart samtidigt benyttede lejligheden til at videresende mig fra fx amazon.com, eller andre populære sider, til en obskur søgeside..

    Nu kan jeg ikke lige huske, om du kun bruger din Mac, men hvis du bruger Internet Explorer på en windows box er det måske værd at prøve en anden browser (fx Opera eller Firefox) og se om det løser problemet – hotmail.com ser i hvert fald nogenlunde normal ud her 😉

  2. Sender adressen ikke dig til en live-ting – noget med at prøve at tvinge dig til at bruge deres live messenger i stedet for at lade dig logge ind på email kontoen?

  3. Næh, synes ikke lige jeg bliver tvunget til noget.. bliver afkrævet et “Windows Live ID” som i mit tilfælde blot er min hotmail adresse..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *