Chili Con Carne pigen

Jeg følte mig som Miranda i dag. Igen. Hun går jo og tænker og laver de samme ting som mig. Gad vide, hvornår jeg så scorer lækker læge-neger-underbo? Nå, men jeg ligner nok mere hende på mad-området end mande-området (heldigvis, hvem husker ikke Doughnut-manden?) Var forbi Secret Kitchen her i nærheden af arbejde, de er leveringsdygtige i eksotiske salater og færdigretter, man kan lune i mikroen. Og så er der det, at jeg stort set altid køber deres Chili Con Carne, fordi jeg har fået et CCC-flip. Begyndte i køen at studse over, om ikke den flinke mand der arbejder der, om han nu tænkte: Der kommer Chili Con Carne-pigen igen. Jeg bestiller det næsten hver gang. Lidt semi-pinligt efterhånden. Altså, er en gang CCC ikke også lidt en gang mande-mad, som en kollega engang tørt bemærkede? Nå, men hvert spise-sted har sikkert deres egne freaks. Og mit forhold til CCC slår i hvert fald ikke Mirandas forhold til take-away pigen hos den lokale kineser. Hende, der fortalte Miranda hvad hun skulle have, før hun selv nåede at bestille. Hende, der fnisede enormt nedladende i telefonen.  Hmm. Ved det godt. Måske tænker jeg sommetider for meget på intentioner, som folk i virkeligheden måske slet ikke har.

0 tanker om “Chili Con Carne pigen”

 1. Har kollega der fortalte at hans lokale pizzamand havde udtalt “Jens min ven! Har du haft ferie? Jeg har ikke set dig i otte dage!”.

  …..Så kommer man der for tit :o)

 2. Haha… ja SÅ er det for alvor surt!

  (men nu, hvor vi snakker pizzaer… den lokale pizzamand her ved arbejdet ved, at jeg ikke spiser ost. Hmrf…)

 3. Kender det godt – da jeg boede i Odense, var der et pizzaria i nærheden af hvor jeg boede. Jeg kom der ikke særligt tit, men når jeg gjorde, så bestilte jeg som regel nr. 7 (det glemmer jeg bare aldrig), fordi den sidste gang jeg ville bestille, pegede manden automatisk på nr. 7 på menukortet og smilte. Så fik jeg nok og nikkede nej. Jeg valgte nr. 15 i stedet, selv om jeg havde lyst til nr. 7.
  Var det for at vise, at jeg ikke “KUN” spiste nr. 7?

  Vi tror nok bare ikke at omgivelserne bemærker os 🙂

 4. På caféerne her i Vejle, er der en uskrevet regel der hedder, at CCC er for fyre og karrysuppen for tøser. Personligt holder jeg dog af begge.

  Go’ weekend 🙂

 5. Christina – Ja, nogle gange skal de bare ikke få ret, de svin 🙂 Men på den anden side… er de jo ganske søde, dem, der hilser hjerteligt på en i pizzariet!

  Preben – ja ved det. Spiser som en mand. Har været på cafe i Vejle engang for 700 år siden – men fik vist ingen af delene…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *