Dullegrej? Please.

Nu er det ikke nogen stor hemmelighed, at jeg læser noget i omegnen af en milliard dameblade. Sommetider skriver de det samme igen og igen, men selv de klassiske BJ-guides har deres egen diskrete charme. Er ikke meget, der er bedre end at hygge med blade og te. Nåmen, jeg bliver fra tid til anden også lidt irriteret over selvsamme blade. En ting ved Woman, der giver mig seriøse tics i øjet, er deres brug af det totalt malplacerede (hjemmestikkede) udtryk: Dullegrej. Dullegrej er et ord, hvis betydning skal dække over makeup, cremer, stylingsprodukter og andre herligheder der skal forskønne det feminine køn (der findes jo ingen grimme kvinder, kun dovne kvinder) Men altså… Dulle? Eh… please? Naturligvis har jeg fuld forståelse for, at det er snedigt at bruge et vidtomfavnende begreb, men skal det absolut hedde dullegrej? Går piger rundt i ramme alvor og siger dullegrej, sådan IRL? Jeg er klar over at Woman er et magasin, hvis målgruppe spænder sig over piger, der rent faktisk tager føromtalte BJ-guides seriøst, til sådan nogle som mig. Men jeg nægter altså at tage ordet dullegrej i min mund. Jeg benytter mig af skønhedsprodukter. Sådan. Mon jeg lyder som en mavesur, gammel kælling? Men vil I ikke nok stoppe med at bruge det infame udtryk? Excuse me. Nu skal jeg se at få lagt lidt makeup før jeg kan tillade mig at bevæge mig ud i samfundet.

0 tanker om “Dullegrej? Please.”

 1. Af selv samme grund – irritationsmomentet over irriterende ord, dårlige artikler som kendte som var i et andet blad måneden før osv – køber jeg praktisk talt ikke nogen kvinde-magasiner.

  Får mit bo bedre og supplerer en sjælden gang med Bolig Magasinet, som jeg egentlig syntes er bedre – Bo Bedre er nemlig gratis for mig for tiden.
  Men Dullegrej ordet ville jeg heller ALDRIG bruge – Er nok egentlig lidt for lidt pige til det 🙂

 2. Pigen – SÅ der er nogen, der rent faktisk bruger det ord…

  Alice – er også helt vild med Bolig Magasinet, som jeg også synes er bedre end Bo Bedre… men alligevel læser jeg begge blade, elsker boligreportager.

  Lenore – fornuftigt statement. Burde egentlig heller ikke, nu kan jeg jo alle BJ-guides’ene til hudløshed, men kan ikke lade være med at læse bladene 🙂

  Lizelotte – meget grimt. Fatter ikke, de kan få sig selv til at skrive det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *