Får klaus af busser

Jeg får simpelthen klaus af at køre i bus. Især når klokken er henad 17.30 og man hopper på en bus på Nørreport for så at skulle af ved Nørrebros runddel. Man sidder mod vinduet, svært overvægtig mand har sat sig ved siden af en, og bussen er hurtigt blevet lidt mere end propfuld. Og der er ca. 2-3 meter kødrand mod begge sider af udgangen. Man har 3 tasker og poser på sig. Så er det noget svært ikke at hyperventilere bare lidt. Heldigvis lykkedes det mig at komme af i tide. Men det var i sandhed en interessant oplevelse at stå på bussen. Lige pludselig blinkede chaufføren til mig, en 40-something mand. Wow. Et ægte buschaufførblink. I Danmark? Det kalder jeg at få en på opleveren. Men det gør ikke tanken mindre ubehagelig, at jeg er tvunget til at stå i 800 år og vente på bussen, at blive småpanisk, at skulle betale alt for mange penge for at se cyklisterne defilere let og ubesværet forbi. Det er ulideligt. Fatter altså ikke folk, der benytter HT frem for at cykle. Er et sandt mareridt at være underordnet Movia, som de hedder. I morgen har jeg heldigvis tid til at aflevere cyklen til lapning. Og det kan ikke gå for hurtigt.

0 tanker om “Får klaus af busser”

 1. Hold da op – buschafførblink – det har jeg aldrig oplevet!

  Jeg købte ny cykel for et par uger siden og jeg nyder at cykle rundt. Kan godt forstå du skal have det røde lyn lappet 🙂

 2. Må da indrømme, at der er lidt langt fra her hvor jeg bor til skolen på frederiksberg. *G*
  700 kr jeg betaler om månedet for de evigt forsinkede toge/busser… hmmm

 3. Ja, du kan vist ikke rigtig komme udenom at bruge dem. Det er mere dem, som kunne cykle, men som vælger bus, dem forstår jeg ikke, fordi det er altså 100 gange mere besværligt og ikke mindst stressende…

 4. Enig – forstår heller ikke dem der vælger bussen frem cyklen, men jeg gør det alligevel nogle gange, når det regner. (har stadig ikke regntøj).

 5. Åh jo, jeg cyklede dælme også så meget som muligt, men det var jo svært året rundt. Ruterne, der kører ad Nørrebrogade og ud, er jo humørmæssige dødsfælder af rang. Det var især i den tid, at jeg blev svært glad for min iPod med tilhørende krydsning af ørepropper og -telefoner.

 6. heheheh busser gør mig dårlig…max 10 min i sådan en..bare en tur herfra og ind til Nørreport giver mig koldsved, hjertebanken og kvalme.

 7. Halløjsa – det må ha’ taget hårdt på Mette at lade sit luxuslegeme transportere med Movia – vi har ikke hørt et kagleri i en hel uge! Eller skulle det måske være det dér chaufførblink? Eller er hun virkeligt blevet lagt på langs af (en) Klaus?
  Bekymret hilsen fra Skripper.

 8. Skripper, tak for tanken – og nej, jeg er bestemt ikke død endnu. Jeg har bare ikke rigtig haft noget at sige på bloggen. Håber der kommer lidt mere liv i mig på et tidspunkt. Beklager det sene svar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *