Hjemme igen…ah.

Det er unægteligt for de hardcore, det at tage til London. Denne omgang var dog lidt lettere rent fysisk set, idet jeg var i selskab med to ikke-shoppende væsener. Til gengæld sov vi alle tre på lillesøsters 140 x 200 seng. Men jo. Man så naturligvis mig spæne hvinende afsted i zigzag-mønster, med flagrende hænder og julelys i øjnene. Behøver jeg at sige, at det var i den famøse Miss Selfridge/Topshop på hjørnet ved Oxford Street? Jeg spænede så godt det nu kunne lade sig gøre, idet der var sådan cirka ti millioner andre damemennesker med præcis samme ide. Jeg fik nu indkasseret nogle ganske gode skatte fra mine korte, men intense shoppingsekvenser. En clumsy, lilla hue, matchende halstørklæde, stramme, mørkeblå jeans og en clutch-taske i guld med perle-broderier, altsammen fra Topshop, en stribet bluse fra Uniqlo og en superlækker, smaragdgrøn satin-festbluse fra Zara. Jeg kunne egentlig godt have tænkt mig et par lange, sorte læderstøvler med hæl og et par plateausko også, men nogle gange handler det vistnok om at beherske sig. Så det gjorde jeg. Så godt det nu kunne lade sig gøre. Nu venter der så 141 rss-poster, der skal læses. Sådan går det jo når man er 5 dage væk fra puteren.

billede-1.png

0 tanker om “Hjemme igen…ah.”

  1. Dejligt at høre, at du har haft en god tur 🙂

    Den der smaragdgrønne satinfestbluse fra Zara lyder fantastisk. Kan du lokkes til at vise billeder?

  2. Stine – du kan se et glimt af blusen på den anden blogpost. Fik taget et billede igår, men kan først se det på mandag.

    Rasmus – hov hov. Det er kun mig, der må zigzagge hvinende mellem tøjrækkerne, med flagrende hænder. Det har jeg patent på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *