Kage lige ned i skralderen

Hvorfor er det altid først bagefter, at man kommer i tanke om, at man burde have lavet en Miranda lige på stedet? Fik lige inspirationen fra frk. Pihls blog, ikke det med at slette blogrolls, men netop det at kaste en kage lige ned i skralderen. Den disciplin må jeg klart blive bedre til. Og så er der bare om at strinte ekstra godt med opvaskemiddel ned, lige ovenpå kagen. Jeg husker en veninde, der havde det med at hælde vand i sine chips. For ellers stopper jeg ikke, ikke før posen er tom, sagde hun. Fornuftigt. Og så var der en anden her forleden, der resolut kastede en kage med ægte chokolade-frosting lige ned i skralderen. Måtte virkelig kæmpe for ikke at begynde og skrige hysterisk. Ægte chokolade, så kan man da bare ikke… nej nej. Nok også derfor, at jeg ikke udførte tricket her til aften. Det kan man slet ikke med en nødderoulade fra Arla. Slet ikke. Så er det vist godt at jeg skal ned i fitnesscentret om lidt. Skal dog også have målt fedtprocent. Bare måleren ikke eksploderer, eller noget.

0 tanker om “Kage lige ned i skralderen”

 1. Argh! Det er sgu da tortur at læse det her – at smide rigtig chokolade og alt muligt guf i skralderen er da helligbrøde!

 2. Hehe dig og nødderoulade.. Du må da være mesteren i det der! 😀
  Men det er sikkert en god ide at tilintetgøre rester af kage/snacks/slik for at sikre sig ikke at lave en Miranda 😉

  Men super fedt, at du har disciplin til at tage en smut til fitness. Så al den roulade kommer alligevel af på dig..:-P

 3. Ja… straffen for roulade er min. 30 min. på den der steppemaskine-ting. Mindst.

  Og måske hellere også det end at smide guddommelige sager ned i skralderen!

 4. Hmmm.. jeg kender godt problemet. Kæresten har det med at købe alt muligt guf i weekenden – og jeg prøver så at stoppe så meget af det som muligt ned i hans taske, når han tager af sted søndag aften. Det skal ikke ligge i mine skuffer – så bliver det bare spist. Alt for hurtigt! Ak og ve.

 5. En eller andet morbid jubelklovn havde sat et fad med diverse stykke kage – chokolade, drømme og whatnot – ved siden af frugtkurven i dag. Det er altså bare ikke go’ stil, når man er typen, der ender i overarbejdstimerne og selvfølgelig bliver sukkerhungrende.

 6. Kender det al for godt.. På mit arbejde, er de hamrende dygtige til at servere lækre sager på bordet ved printeren, for vi udskrifter konstant i løbet af dagen. Så vi kan ikke komme udenom. Smart, hva’?

  Måske skulle man forsøge at lægge sunde sager som frugter, grøntsags-snacks istedet for. Hehehe..

 7. Hehe… jeg elsker altså alle dem, der rundsender en mail om, at der nu er noget belgisk kvali-chokolade. Så kan man være helt sikker på at jeg står ude i køkkenet som en af de første.

  Den slags henvendelser kommer tit bare i stimer, så man får for meget chokolade nogle dage, og intet andre dage!

 8. Jeg laver aldrig en Miranda, jeg gemmer dem langt væk og så godt, at jeg bliver glædelig overrasket, når jeg så endelig finder dem. men altså ikke kager… De bliver tørre, stenhårde eller sådan noget der bevæger sig indeni, men helst skal smide ud med det SAMME! Men slikposer og chokolade i papir. De er små guldkorn i mit liv.

 9. Det er så svært at lave en Miranda.. jeg kan gøre det med nogen ting, men fx. ikke med banankage med lækker mørk chokolade ovenpå.. som regel spiser jeg bare lynhurtigt det sagen drejer sig og siger så til migselv at nu skal det ikke ske igen, altså ikke lige foreløbig.
  Generelt får vi rimelig sund mad på mit arbejde, men hvem var det der bestemt at der skulle være en pakke Nesquick i te-køkkenet.. øv, det er svært sidst på eftermiddagen, når der er mælk på køl..

 10. Og nu har jeg lige været inde og tjekke den der nødderoulade.. skulle bare lige se, bare lige.. Jeg ved ikke lige, hvem jeg skal invitere til kaffe og kage, for den lyder da alt for lækker.. og nej, det fungerer sjældent særligt godt med at fryse resten ned..

 11. hehehe det er noget radikalt det der, men er det det der skal til, er det det der skal til (kan man skrive det sådan?). Har en liste over hvor lang tid man skal løbe for at brænde den slags ernæringsmæssigt inferiøre madvarer af og det er helt absurd. Man kan i realiteten slet ikke “lappe” på dårligt føde indtag med motion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *