London

Den står på London lige om lidt. Glæder mig virkelig til at komme afsted. Paraplyen er pakket ned i den lille Samsonite, bliver ikke nogen eksotisk solferie, men det bliver til gengæld hyggeligt. Skal besøge søster, der pt. er flygtet fra det danske. London, the good old lady, som en ven siger. Er efterhånden et par år siden jeg sidst var der, men der er jo ikke rigtig nogen forskel sådan rent prismæssigt at tage til London eller til Aalborg. Ud over at penge-pungen nok kommer til at lide under momentane shopping-udbrud. Hvilken budgetshopping-pige får ikke julelys i øjnene, ved tanken om den store Topshop/Miss Selfridge butik på Oxford (eller var det Regent?) Street – med fem etager? Ah, og det at vandre afsted i Hyde Park (eller hvor man nu hænger ud i botanisk øjemed) mens de gule og røde blade falder ned. Frekventere museer, drikke varm kakao. Jæs. Vi ses!

0 tanker om “London”

 1. åh,ja jeg er også misundelig…for jeg savner min søster meget…ind imellem..og vi har også været på tur til London..museumsbesøg…Tate Modern…spise indpakkede pandekager med karrykylling…kaffeis…og nyde alt det spændende ved London..England…de smukke bygninger..særligt de mange skorstene…
  Hun bor i en lille by syd for London…ca. 80 km….den hedder Horsham…ikke så langt fra gatwick lufthavnen….

  Håber du har en god tur med spændende oplevelser….jeg selv har nydt den høflighed, som engænderne udviste…gav plads..yes,please..osv

  Venlige tanker fra Anita fra Randers.

 2. Jeg er overhovedet ikke jaloux, nå! 🙁

  Jeg savner London. God tur. Hils byen – får i tid så tag en tur til Greenwich – der er en gangtunnel under themsen. Det er et skønt sted oppe ved observatoriet. Cutty Sark skibet brændte jo desværre, men området er stadig skønt.

 3. De ligger på Oxford Street 😉
  Og lad nu være med at shoppe det hele tomt, for der skulle gerne være lidt tilbage til mig når jeg skal derover om 25 dage 🙂

  Rigtig god tur!

 4. Tak for kommentarerne allesammen, og beklager, jeg først svarer nu. Men det var en skøn tur, og af Jeres forslag besøgte vi Tate Modern. Greenwich har jeg tjekket ud sidste gang, har efterhånden været her og der, men et gensyn er jo altid rart. Og Mrs Cute: Ja, der er masser tilbage… 🙂 God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *