Har man egentlig et liv…

… når man har brugt halvanden time af sin aften på at quizze på Facebook? For at bevise, at man er et orakel ud i Sex and the City spørgsmål. Desværre kan jeg ikke pryde mig med denne fornemme titulering endnu. Intermediate er så den højeste score, jeg kan bryste mig af efter så lang tids hårdt arbejde. Har svaret på meget sværere spørgsmål end Where does Charlotte hide “The Rabbit”? Nogle af disseher spørgsmål er faktisk for de hardcore. Hvem kan egentlig svare på sådan noget som: What is the name of Carrie’s Learning Annex class? Så måske jeg hellere burde spilde resten af aftenen på SATC afsnit fra sæson 5 og 6, som jeg er allermindst velbevandret ud i. Tss. Jeg hader sådan nogle IQ-tests, der kun har det formål at bevise hvor dum man i virkeligheden er.

billede-2.png

0 tanker om “Har man egentlig et liv…”

  1. Øhm… ja altså. Jeg har jo sådan en pæn blog. Så jeg prøvede diskret at camouflere med BJ-guide – som i sin fulde ordlyd er en blowjob-guide 🙂

  2. Ej nej, det kan der næppe komme noget godt ud af. Mængden af minutter, jeg har set SATC, kan begrænses til de par gange, jeg er gået forbi boxsættene i Fona2000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *