MB i nørdemode

Så har jeg puslet om babyen her hele aftenen. Voila. Jeg klapper i mine små hænder. Uden Ploks gode smag ville jeg nok stadig have rodet rundt i alle mulige skrækkelige farver. Det er ham, der skal crediteres for top-banneret og de fine hjerter. Jeg har altså ikke ret meget begreb omkring web-æstetik, men vi kan vel allesammen være enige om at hvid baggrund er det pæneste? Og katten på billedet? Er såmænd min gode, gamle ven, Theodor – som var med til at pryde min første allerførste blog dengang i 2003. Det var også blandt arkiverne, at jeg fandt de fine sloganer, som er superaktuelle i disseher valgtider. Tjek selv topbanneret ud. Jæs, nemlig. Danmark har jo brug for mere mettisme, ikke? Nåmen. Nu er jeg så rykket et skridt nærmere mod at blive hardcore ud i at customize design.

0 tanker om “MB i nørdemode”

 1. VILD med udseendet på din blog. Elsker lilla. Uii, det hele ser så rent og luftigt og nyvasket og vanilleduftende ud.

  PS. men synes ikke jeg kan se de hjerter du taler om!?

 2. Oh jæs. Lige det. Luftigt. Uiii, så Bamseline, dér. Sidder her og sukker henført over det luftige, tøsede univers. Rart at vide, at der er andre, der stener foran computeren lørdag aften.

  PS. Tvang ham Plok lidt til at lave de der hjerter…

 3. Nej, ikke meget fest i mig, efter en lang arbejdsdagsaftenvagt. Ikke at jeg var inviteret ud, men…du ved.

  Får helt lyst til at lave min blog om…meeeen måske jeg bare skulle gå i seng. Suk, det var dén lørdag.

  Godnat Mette(line)

 4. Hov, det er jo en time ekstra vi har fået forærende, så du kan jo lave din helt egen fest ved at lege med bloggen… se, det er dælme fest. Sidder i hvert fald her og klapper i mine hænder.

  Sov også godt 🙂

 5. Hehe, ja det er et hit 🙂 Især fordi man, som du engang sagde, ikke kan finde ud af, hvad der egentlig er med kattens øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *