Mor, jeg må fortælle noget…

Måske man skal være døv for at se det sjove i filmen? Der findes jo rent faktisk folk, der fornægter, at deres børn har… den slags tendenser:

0 tanker om “Mor, jeg må fortælle noget…”

 1. Jo jo… Har en veninde, der i dag er 23 år og hendes forældre har først fornyligt accepteret at hendes høretab er ikke noget de kan lave om på. Hun var til ret mange alternative behandlere da hun var barn/teenager. Uden at det har hjulpet en disse. Ligeledes fået virkelige stærke høreapparater og andre “hjælpemidler”, for at kunne høre. Det har kun medført hovedpiner, tinnitius og sorg på begge sider. Og nej, deter ikke det mørke Afrika vi snakker om, men dagens Danmark i det 21. århundrede.

 2. LOL den har jeg også på min egen blog.. som steppebrand har alle døve den næsten på den på deres egen blog.

  Men den er sjov, virkelig godt lavet.
  Man kan genkende elementer af sig selv i den.

 3. Lenore/Klejs… og jeg kender en hørehæmmet fyr, der har sin egen “guru” i Paris, der kan hjælpe ham til at høre (tror han) – ligesom han går til en masse coachingsessions. Meget interessant, at han selv ikke helt kan se, at det er hørelsen, og ikke indre blokeringer, den er gal med.

 4. Fnis. Den er meget god – især der, hvor han nærmest er i ekstase med sine høreapparater.

  Faderen virker dog bekendt… *gruble-smiley*

 5. Ja, jeg synes også, at jeg har set ham faderen før. Kan ikke rigtig placere, hvor jeg har set ham henne. Hmm… måske i en af de her engelske døve-serier (Switch/xxx) ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *