Nyt look

Jeg efterlod et sandt bombekrater, da jeg tog afsted til London. Da jeg kom hjem, var det ud af døren igen, så i dag står den på oprydning. Dejligt at rydde op, sortere og fjerne rod. Zen, mand. Det er måske et kedeligt arbejde, men man bliver jo helt salig bagefter. Og mon ikke det så er på tide at ændre look på bloggen også. Jeg er nemlig ikke helt komfortabel med stilen her, selv om den er pæn og forholdsvis gennemført. Så mon ikke det er på tide at brygge en masse te og så i krig? UPDATE: Der er helt vildt meget (skørt) byggerod lige nu.

0 tanker om “Nyt look”

  1. Zen er godt – men skrigpink med grå skrift er ikke godt. Jeg kan dårligt nok læse skriften i siden som er skrigpink. Det gør nærmest ondt i hovedet – får helt lyst til at skære tænder.

    Men ballonerne er fine 🙂

  2. Hehe ja … Enig med dig i det med skrigpink… ud med det. Det du så, var meget langt fra zen. Børnefødselsdags-looket var mest som et eksperiment. Jeg kan godt lide at der er blevet mere hvidt ind over?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *