Ansigtsbehandling

I dag har jeg præsenteret at få mit purunge livs allerførste facial. Blev trakteret og masseret af kyndige kosmetologhænder, og ih, hvor var det altså rart. Noget frugtsyre, noget prikkende på huden, tror det vistnok spiste snavset. Det var sjovt. Lige indtil hun så begyndte at klemme livet ud af mine mange sorte prikker på næsen. Gjorde dælme nas. Så det var ekstra velgørende at få penslet et eller andet køligt ovenpå den smertende hud. Og man må jo lide for skønheden. Lige nu er mit hud ekstra Samantha-spættet og jeg sidder fuldstændig forsvarsløs uden mascara på. Føler mig lidt nøgen og blottet. Og med ny hud spændt ud over hele ansigtet. Men alt i alt klunne det der altså godt gå hen og blive en vane…

0 tanker om “Ansigtsbehandling”

 1. Som selvbestaltet repræsentant for det modsatte køn, må jeg nikke anerkendende imod kvinders forsøg på et holde udseendet i topform.

  Møntferie, stairmaster, facials, tummy tucks. Alt sammen ting der burde være finansieret via finansloven for de piger der vil.

  Den går jeg til valg på. Er der ikke snart valg?

 2. Eders – er du for eller imod? 🙂 Og hvad er egentlig lige møntferie?

  Helle – det tror jeg gerne! Jeg har i hvert fald allerede bestilt den næste tid.

  Pedrsn – gjorde det også. Man må lide for skønheden..

 3. Dejlige du fik forkælet dig selv 🙂

  Jeg har prøver flere gang, og jeg synes dejlige fik ordnet min angist og slappe af.

  Plejer jeg fik tid hos kosmetologskole og hammer billigt. Jeg er godt tilfreds med behandler hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *