Betty Dodson

I dag har jeg, i anledning af min skrøbelige fysiske tilstand, agereret 110% stueplante. Med numsen solidt plantet i sofaen har jeg set masser af fjerner. Sad lige for lidt siden og småfniste af hamher Bertelsen på DR2. Han er da altså cute. Især her til aften, hvor han havde den amerikanske sexolog Betty Dodson på besøg i studiet. Hun fik ham til at ligne en rødmende skoledreng, der ikke rigtig vidste, hvordan han skulle grimassere, når hun begejstret udbrød vulva og andre ting, man ikke ligefrem associerer med bedstemødre. Således fik hun ham til nærmest at vride og dreje sig om på stolen, mens han prøvede at nikke sagligt og seriøst. Og sikke en sej dame, hendeher Betty Dodson. Jeg husker hende godtnok fra en eller anden damebladsartikel, hvor hun opfordrede en gruppe damer til i at i rundkreds forlyste sig med dertil hørende aggregater. En meget amerikansk og bramfri dame. Jeg sad og skød hende til at være en 65-70 stykker. Men på et tidspunkt i programmet kom det frem, at hun var næsten 80 år og havde en 47 år yngre kæreste. Sej dame. Må siges. Hun er røget over på min liste over damer jeg nærer en skjult beundring for. Og nu tror jeg lige, at jeg har set tv nok for i dag.

0 tanker om “Betty Dodson”

 1. Nå jeg vågner klokken alt for tideligt, og læser dine indlæg nu.

  Hehe, ved du at Bertelsens kone Malou Aamund (kronprinsens eks kæreste) stiller op for NA.
  Ja, hun er politisk kandiat..

  Jeg troede ikke hun kunne andet end, at køre 100 meter i kronprinsens bil UDEN kørekort vel og mærke. HøHø..

 2. Orv… hænger de to sammen? Interessant. Men mon ikke de passer godt sammen?

  (havde måske et eller andet sted lidt håbet, han var single, hæhæ)

  Jeg prøvede testen som du nævnte. Mit top-parti var socialdemokraterne. Interessant. NA lå som en af de nederste på listen.

 3. Ja, de har ihvertfald mindst 2 børn sammen.
  De har været sammen i mange år nu efterhånden.
  Men, jo han ser jo lidt lækker ud.

  Dig og socialdemokraterne, interessant, det havde jeg ikke forbundet dig med. Jeg tænkte, at du lå sådan lidt til højre for midten??!!

 4. Er Socialdemokraterne ikke også til venstre for midten? Jeg ved faktisk ikke engang selv, hvad jeg skal forbinde mig med 🙂

 5. 😀 Spørg endelig ikke hvor NA ligger, det har jeg endnu ikke hittet ud af. De har været meget kryptiske med, hvor de står – til højre eller til venstre – eller blot bare lige ud.

 6. Næsten alle partier klumper sig sammen for midten, men generelt tilhører Socialdemokraterne til venstre for midten og Venstre til højre for midten. Ja, det er et grejlt ordspil det her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *