Det fede alternativ

Er lille, snøftende bunke på tredje dag. Når man som mig nyser vira ud i verdensrummet med jævne mellemrum, er det fornuftigt med en dampende kop te. Eller mange af dem. Og det er så her, at jeg har opdaget, at letmælk simpelthen smager bedre i te. Ligesom sødmælk bedst spiller, hvis man mikser en White Russian eller 20. Hmm, det er faktisk syndigt. Temmelig meget fy-fy. Men ikke desto mindre er det sandt, at letmælk giver en mere afrundet smag. I løbet af de seneste år er jeg konverteret til minimælk, eller hvis der rigtig skal straffes på den hardcore måde, skummetmælk. Egentlig mest hvidt vand. Letmælken fik kun lov til at formaste sig ind i mit køleskab, netop fordi jeg skulle lave endnu mere risengrød. Men planerne blev skrinlagt for en stund, og så er jeg gået i gang med letmælken. Oh damn. Hvis jeg nu først begynder på letmælk, vil det så ikke bare vælte ind med alverdens syndigheder? Creme fraiche 18% i stedet for 9% (det der fromage frais kan altså tage og skride) – fløde i stedet for Cremefine, smør i stedet for det der 60% hejs, sukker i stedet for sødetabletter. Nej, det går ikke. Må hellere lave en regel, der hedder, at når jeg er syg, så må jeg godt. Og ellers er det forbudt, må jeg skrige til mig selv, med strittende, vred pegefinger.

0 tanker om “Det fede alternativ”

 1. Mette, hvis du blev hørende skulle du da høre noget bitchin’ rockmusik 🙂 Det er vist mere din stil.

  Eller lyden af dine Manolo Blahniks mod fortorvet 😉

 2. arrgh . forkert indlæg… den skulle have været til dit indlæg om at hørelse ikke var dit højeste ønske – og hvad du ville høre hvis du var hørende …

 3. Jamen da. Hehe… men altid hyggeligt med kommentarer. Ejer forøvrigt ingen Manolo’s – godtnok ser jeg SATC, men jeg er ikke særlig dyr 🙂

 4. Hej igen..

  Mette, nu bor du på Østerbro, hvor jeg også bor – siden august – og tænkter på om du mon kan anbefale nogle fede butikker – måske nogle man ikke umiddelbart støder på når man fx kører ned af østerbrogade? Tænker lidt på specialbutikker som har fx nogle pæne smykker fx eller bare nogen du særligt kan anbefale?

 5. Hej Mette

  Nu har jeg ligget syg de sidste (mange) dage med influenza så kan sagtens forholde mig til din tilladelse til at forkæle sig selv, har også hældt slik, kager, risengrød m.m. i mig selv uden forbehold 😉

  Du kan jo altid trøste dig med at manglende appetit kan kompensere lidt 😛

  Håber ikke du skal ligge alt for længe.

  Mvh Sole

 6. Angelika – øh, jeg er rimelig mainstream med tøj… så jeg har min faste runde forbi Vero Moda/Vila på vej hjem – sådan ind i mellem. Og resten er hammerdyrt. Men hvis du er til det, kan jeg anbefale Moshi Moshi og deres Mind ved lille Triangel. Og Dyre sko findes i Lola Pagola på Classensgade. Hvis man vil synde, kan jeg afsløre, at vin- og tobakshandleren på Nordre Frihavnsgade nær Trianglen har Summerbird flødeboller. Men hvad smykker angår, så leder jeg også selv…

  Sole – av, influenza, så havde du det værre end mig. Men jeg tror, du måske bedre kan tillade dig at labbe alt det i dig? Er frisk igen, og skal bare SÅ meget straffes i det der fitnessDK!

 7. Hej igen.

  Takker :=) Jeg har det dog på samme måde mht butikker men elsker små specialbutikker hvor man kan få ting alle andre ikke har – dog må priserne godt være rimelige. Er selv studerende ( 3 semestre to go) så der er meget få penge lige pt.

  ØV altså men tak for råd. Nu får jeg jo helt lyst til de dersens summerbird flødeboller 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *