Facebook-flash

Det man kan risikere at komme ud for på det der Facebook er altså pænt skrækindjagende. En veninde har lige tagget mig. En lille stak billeder fra vores dunkle, fælles fortid. Fra dengang sixpence-kasketter var det hotteste hotte. Er helt klart et par cool skud ind i mellem, som viser, at vennerne og jeg til tider er ganske festlige væsener. Men jeg ligner desværre også et tågehoved på nogle af dem, skyldes nok moderat indtagelse af alkohol. Og på et af disseher billeder dukker der en finger op, som ikke hører sammen med pæne pigers opførsel? Nej det er ikke mig. Eller også er det mig. Min dunkle fortid, remember? Hvad er det ikke, folk kan uploade? Jeg gyser. Et billede af en anden veninde dukkede så også op – et helt uden makeup, og hvor hun også var iført togskinner. Vistnok fra hendes ligeså dunkle fortid. No freaking way stod der så med store bogstaver som kommentar fra hende, og billedet blev snildt slettet af den tredje veninde. Ingen problemer, når vennerne tagger en. Som regel ikke. Men det føles godtnok lidt afmægtigt at man ikke kan styre, hvad der i teorien kan dukke op af rædsler på ens egen Facebook profil. Er der så noget om at sandheden om en er… ehm, derude?

0 tanker om “Facebook-flash”

 1. Hehe.. jeg har haft samme overvejelser. Men jeg kan bringe gode nyheder. Det er muligt at ændre privacy settings, så ikke alle kan se de billeder, andre har tagget dig i! Du skal bare klikke på privacy i øverste højre hjørne. 🙂

 2. Lenore – smart! Er klart noget der skal ses nærmere på… eh, må jeg checke dig ud der? 🙂

  Rasmus – hov, det lød altså mere nasty end det rent faktisk er…

 3. Høhø, jeg nåede da, at se billederne..
  Ja, og så også den famøse billede med fingeren fra den uartige pige.
  Men så, så ikke den veninde som også var blevet tagget på et af billederne. Eller så kunne jeg ikke genkende hende fra den pur unge nybbe tid.

  akke ja, hvad man ikke kan finde på?!

 4. Nadia – veninden er på et helt andet billede… som forøvrigt er slettet nu. Det er mine ikke, for SÅ slemme er de heller ikke.

  Lenore – øv, men fuld forståelse for det. Dog, jeg sladrer ikke til nogen, så hvis du finder min profil, må du meget gerne poke mig, eller noget 🙂

 5. Ja det er prisen for at have en profil på Facebook. Og du er ikke den eneste, som er blevet tagged for alle de nørdede eller ´grimme´ billeder fra ens fortid, man helst glemmer.. 😉 Men det er samtidigt sjovt- og det er også meget naturligt at man lige ikke vil mindes om sin ugly fortid…..

 6. Der er under min profil dukket billeder op, hvor jeg ser ud som om jeg nusser min gamle ven Sheriff lidt…det er pinligheder fra min homofortid…for jeg blev afvendt med det gris!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *