Facebook som datingservice?

Are you related to the sun?…Because looking at your picture just brightened up my day!

Lige fået en fan. Halvnøgen, småklam græker med meget stirrende, blå øjne har sendt mig to mails. Sydeuropæere med blå øjne er bare no-go. Jeg installerede en “Are you interested?” applikation på Facebook. Og så glemte jeg alt om den. Undrede mig så derefter dybt over, hvor manden havde fundet mig henne. Men heldigvis er der da også et par danske hunks, der har sat kryds af ved “Yes”. Nåmen, tilbage til nøgen, klam græker. Og den anden:

Hi there, I mean to give you a compliment now because you remaind me Cathleen Turner, the actress, when she was young and gorgeous.

Nu vil jeg være så tarvelig at sætte et billede af ham på. Han bor jo alligevel meget langt væk, og jeg har klippet lidt af hans ansigt af. Men man kan se så meget andet. Og i virkeligheden tror jeg, han ligner en eksotisk kombination af Fabio, String-Emil og Anders Fogh. Vistnok ikke for sarte sjæle. Tjek min nye ven Leonardo ud:

billede-9.png

0 tanker om “Facebook som datingservice?”

 1. Haha, ja, han er bare så meget en klam græker! Skulle ikke undre mig om han var 155 cm og extremt pågående 🙂

 2. Hmm, jeg tænkte nu først på om han var HOMO, siden han viser sin krop med et par levende røde badeundies, eller bare enormt meget – se-mig-er-jeg-ikke-bare-super-hot-babe agtigt..

  neither way, it appellere ikke til mig.

  Neeeeeext…

 3. Nu er jeg ikke træt mere. Efter at læse din indlæg og de andres kommentarer. Så grin.. Han er heller ikke min kop te når han vælger at sende et billede som derop. Foretrækker et billede hvor fyren er afslappende..

 4. W00t – aii mann .. weehee U lucky girl..

  Syns bare den vinkel på hans arm dér – er super nedern.. – ligner han har stor klumpe ting under armhulen .. selvom han sikkert ligger og flexer det bedste han har lært! Ydrkkkk

  ;D

 5. Jeg kan love jer for, at han ikke er lækker, når de der solbriller er af. Heller ikke, selvom han prøver at udstråle semi-homoerotisk sexethed.

  No, me don’t like (kan lige se mig sige det til behåret græker-mand på 155 cm)

  Rasmus – kontaktbesvær vs. manglende situationsfornemmelse. Hvad er værst? Hmm..

  Pedrsn – har også studset lidt over den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *