Facedropping til fitness

Mandag aften, yoga-fitness på Nygårdsvej. Lige pludselig dukker kollega op. Hov, hvad laver du her? Så du træner også her, det havde jeg ikke troet om dig. Ja okay, jeg ligner ikke just fitnesstypen. Men lidt sjovt at stå ansigt til ansigt med kollega, dér. Efter endt træning kan jeg ikke overskue at skulle støde ind i hende i bruseren, så vi hopper direkte over til de bløde sofaer og får en gratiste. Der sidder hun så også, med en masse mennesker, som jeg ellers tit har set. Tror heller ikke, hun kunne overskue at sin kollega sådan… au naturel. Da vi så er på vej videre ud i mørket, dukker endnu en bekendt person op. Lad os kalde ham chefens søn. Hej-hej. Du er også her, sikke sent. Træning til skisæsonen? Ah, vi aftaler, at du dukker op til yoga næste mandag, ikke? Nej? Rigtige mænd dyrker ikke yoga? Nåhmm… Hyggeligt at møde folk, man rent faktisk kender, i det der FitnessDK. Plejer jeg ellers normalt aldrig at gøre. Får mig til at studse over, at jeg kender alt, alt for få mennesker i lokalområdet. I det hele taget er det sådan, at jeg ret sjældent møder nye mennesker under uformelle lejligheder. Udbryder aldrig ting som hvem er den hunk der? Er sådan set altid de samme mennesker til hver eneste fest. Vennernes venner er også mine venner. Og så videre. Måske man skulle tage og melde sig til en eller anden hobby en dag. Eller så i hvert fald som minimum frekventere det der fitnesscenter noget oftere!

0 tanker om “Facedropping til fitness”

 1. Åh sådan har jeg det også! Giiider ikke at se på nøgne mennesker (eller flashe) – og ja, det er sjovt nok mere underligt, hvis det er nogen man kender. Jeg bor heldigvis 5 minutter fra mit træningssted, så cykler for det meste hjem under bruseren. Så slipper man også for at slæbe alt DULLEGREJET (haha :))med…
  Men hvis man er heldig kan man få fingrene i et af de fire et-persons rum derovre. Dét er klasse! 🙂

 2. Hehe… har nu personligt ikke noget imod at gå i bad efter træning, men det er for mig noget helt andet, hvis man lige pludselig står vis a vis med en kollega. Men det sker også, at jeg smutter lige hjem bagefter. (og ja, det er for besværligt med DULLEGREJET :-))

 3. @Pigen:
  Hahaha – “cykler hjem under bruseren”. Gav lige umiddelbart et RET underholdende billede i mit hoved af en transportabel cykelbruser. Så ka’ man da tale om en helt ny type “dullegrej”. 😉

  @Mebbe:
  Møder aldrig nogen, jeg kender, i MIT center. Bortset fra eks-kærester. Føler lidt, jeg trak nitten i den tombola dér…

 4. Det er vel omtrent lige så akavet som at møde en kollega i omklædningen, for så at konstatere, at han har et amagerstempel. Nu er mændenes omklædningsrum generelt ikke et sted man stirrer, men altså..

 5. MM – har ikke været så heldig. Men engang var der en engangs-date, der dukkede op. Ups.

  Freshmaker – det er altså drønhamrende mandligt på jeg-hviler-i-mig-selv-måden.

  Rasmus – ouhh, kan mænd have sådan et amagerstempel? Men ja, det er ting om kolleger, man bare ikke på nogen måde har lyst til at kende til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *