Flabet på den fede måde

Hos sticks’n’sushi bruger vi formuer på håndsæbe og vask af håndklæder. Vi vasker nemlig alle sammen hænder med samme iver som politikerne, når de skal bortforklare brudte valgløfter.

Sådan kan man her læse om Sticks n’ Sushis filosofi. Fik linket af en kollega, og vi synes bare, at de er seje. Sådan kan man være flabet på den fede måde. Hvis bare der var flere, der brugte tid på sproget på deres websites – og på det lækre design. Sådan noget kan ikke undgå at gøre os kommunikationsfolk bløde i knæene. De skriver endvidere:

Der er nogle ting, man ikke kan take-away fra vores takeaway. En af dem er ventetid. Ingen kunder bryder sig om at vente, men det skal de. Vi insisterer faktisk på det.

Skal ud og have sushi om ikke så længe. Valget faldt dog desværre ikke på Sticks n’ Sushi denne omgang, da locationen ikke rigtig matchede vores behov… men skal helt sikkert besøge dem en anden gang.

0 tanker om “Flabet på den fede måde”

  1. Nu får selv jeg lyst til at prøve det skidt – det må være den indre flab, der gør det. Jeg har det endda notorisk svært med mad, en virkelig god dyrlæge ikke kan få gang i igen på 10 minutter.

  2. Jamen du kan da bare spise Mettesushi. Jeg kan heller ikke spise de der livløse fisk ovenpå en klump ris. Så jeg bestiller altid en gang veggie – med extra wasabi.

  3. aahaha det er faktisk mega sejt at lave det der. Især i disse “det er billigt, det er høj kvalitet og det tager ingen tid” tid…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *