Hader mig selv

Kommer hjem og er så træt at jeg ligner en mand (desværre tyvstjålet fra Nynnes) – nåmen i hvert fald, jeg var især sulten som en mand. Menuen står så på spaghetti all’ arrabiata; tomat, chili, bacon og fløde. Nemt og nammenam. Dog afmåler jeg maden til 2 portioner; en til i aften og en til i morgen. Spiser den ene halvdel. Smager drøngodt. Må lige have lidt mere. Og et par bidder til. Men hov… så er der jo ikke nok mad til i morgen. What the fuck. Nu kan jeg lige så godt nyde resten. Og det gør jeg så. Det der all’ arrabiata er alt for fristende. Men gæt, hvem der hader sig selv nu? Måske jeg skulle tage et smut forbi Nygårdsvej og udmåle en (minimum) timelang dosis korporlig afstraffelse for at være svag i kødet.

0 tanker om “Hader mig selv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *