I’m the brain, you’re the muscle

I’m the brain, you are the muscle, sagde jeg til min gode fader, da han var forbi her til aften for at udføre sine fædrene pligter. Når man ikke har en lækker og villig handy-mand ved hånden, må man jo konsultere sin gode Fader. 4 styk hvide LACK-hylder skulle onduleres. Jeg havde en klar ide om hvor og hvordan de her hylder skulle stå. For at undgå vanlig B’sk koordinations-hysteri ved arbejde af håndværksmæssig karakter (ingen af os har den slags evner) overtog jeg den strategiske del. Krydser her og der. Og så satte jeg Fader til at bore, mens jeg kokkerede ude i køkkenet – lidt retro-gastronomi, eller en gang mormormad. Mmm.

billede-7.png

Desværre viste det sig, at mine koordinationsevner så ikke har stået mål med mine vrangforestillinger om egen matematisk intelligens, og det betyder så, at de 3 nederste hylder sidder lidt for tæt i forhold til afstanden mellem de 2 øverste. Fik et hvad-sagde-jeg-blik af min fader. Damn. Min storstilede plan var, at soveværelset skulle udstråle zen, men nu ved jeg ikke, om jeg kan sove med et par hylder, der ikke sidder helt lige. Mig og hovedregning går bare ikke i spænd – men til gengæld kan jeg da i det mindste stege et par gode, gammeldaws hakkedrenge!

Og far: Tak for hjælpen.

billede-6.png

0 tanker om “I’m the brain, you’re the muscle”

 1. Jo, egentlig… men kan du ikke se, at de tre nederste sidder tættere sammen? (jeg er nok hysterisk, fordi jeg ved det)

 2. Åh Mette – din beskrivelse lyder præcis som et besøg af min hr. fader. Han startede på tømreruddannelsen før han besluttede sig for at blive ingeniør. Resultatet er, at han regner og regner og regner før han borer et hul – det tærer på min tålmodighed…!

  Jeg synes dog ikke det gør noget med de nederste hylder. Maden ser dog lækker ud, så hvis det tærer for meget på zen’en kan det jo være fader kan lokkes på besøg igen for at udbedre skaden 😉

 3. Sjovt, min er også ingeniør… og hvis det drejer sig om at få lavet elektronik, er jeg rigtig glad for at have ham – det er der ikke mange andre fædre der kan? Til gengæld bliver vi begge to lidt hysteriske, når det angår koordination 🙂

 4. Jamen jeg kan godt se det – men kun fordi jeg ved det. Bortset fra det så ser det da ganske fint ud. Mega er også go’ stil.

  Og med hensyn til al opsætning. Hemmeligheden er såre simpel; laservaterpas! Det har virkelig reddet mig fra et par tilsyneladende svært matematiske hovedpiner, en række fejlboringer, skævthængende billeder samt diverse faldende objekter fra netop LACK-hylder.

 5. Laservaterpas. Godt ord. Er det noget, man kan bruge til at måle afstande med? Man kan jo bruge vaterpas, eller en god, gammeldags lodde – jahm… eller overlade arbejdet til en matematik-kyndig…

 6. Njah, det er nu mere sådan en lille børge kaldet Crossfire fra Black&Decker. Den er supersnedig og kan i hele rummets bredde og højde projektere en streg enten vandret, lodret eller vandret og lodret. Man kan selvfølgelig snildt bruge et gammeldags vaterpas og lod, men det var nu for engangs skyld dejligt nemt at hænge gardinskinner op. Frithængende, kvadratiske hylder er også hurtigt overståede. Jojo, det er godt at være forberedt, når en i omgangskredsen får brug for en matematikkyndig.

  ..og nu må jeg vist hellere stoppe, før end jeg begynder at ligne en dårlig TV-Shop reklame.

 7. Hæhæ – min kæreste sagde også, at du havde glemt vaterpasset, da han læste med over skulderen.

  Og brokkede sig over, at det var længe siden, han har fået hakkedrenge. Mænd…

 8. Lars – nemlig, er et supergodt parti.

  Eva – kan du så se at fodre din mand med nogle hakkedrenge 🙂 Det er det, de skal ha’…ehehe.

  Pigen – me too.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *