Lagt ned

Ouh. Den er god nok. Ikke kun er jeg ved at gå i hi. Ligesom i, at jeg er konstant træt og totalt udsplattet at se på. Den står også på dryppende næse og serienys ad libitum. Tørklæde og ragsokker. Føler mig som et helt freakin’ plejehjem. Rimelig tung oven i knolden. Kartoffel- og porresuppe fra fryseren. Måtte slæbe mig ud i køkkenet. Nu står den på sofa, dyne og Maggie på skødet. Om lidt bliver min fine, hvide 13″ macbog skiftet ud med en god oldschool papirversion. Ikke noget så skønt som at fordybe sig i en fikitiv verden, når der har været knald på i live-versionen. Mm. Er næsten charmerende at være sygdomsramt. Lige bortset fra at køleskabet ikke just fylder sig selv op og at en ris a la mande heller ikke ligefrem laver sig selv. I sådan en situation kunne det altså være ret læx med et servicerende organ.

0 tanker om “Lagt ned”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *