Mig og NA

Er du egentlig ikke bare en Ny Alliance vælger, Mette? spørger en af mine yndlingslæsere (jæs!) på msn. Hvorfor det?

– Sådan halvstuderet, læser Politiken, er økologisk, humanist og alt det der, ung i storbyen. Cykler og har hvide vægge. Typisk NA vælger, siger manden. 

Jeg spørger så, hvad der bliver af latten. Ja også det, siger han, og tilføjer croissanten. Ganske rigtigt, chokoladecroissant, og den skal helst være nyfødt.

Mm, tænker jeg. Jeg stemte ikke radikalt ved sidste folketingsvalg. Er NA ikke bare en slags moderniseret udgave af det radikale venstre? Minus latte, altså. Latte er ikke så smart mere. Har også lige kværnet en hardcore kop maskin-kaffe. Adr. Nå, men Margrethe virker da lidt sej.

Jeg tror ikke at jeg er Ny Alliance. Godtnok er Naser da lidt af et stykke mandfolk, men jeg tænder nu ikke specielt meget på ham af den grund. Jeg har faktisk ikke rigtig nogen politisk holdning. Ikke endnu.

Så nej, Christian, jeg er ikke Ny Alliance (men tak, fordi du mener, jeg er smart med de smarte) – men på et tidspunkt skal jeg nok se at læse mine politiske lektier, så jeg kan sætte et kryds med overbevisning i sindet.

PS. Men jeg er nu altså ikke specielt økologisk anlagt – og abonnerer ikke længere på Politiken. For at prøve at være klog (læs: halvstuderet) er det derimod Weekendavisen, der hver fredag ryger ind af brevspækken.

0 tanker om “Mig og NA”

  1. Jeg har abonneret på Politiken – men det sagde efterhånden ikke mig så meget mere. Nyhederne kan man også hurtigere få online. Så kan man til gengæld kloge den i weekenden med den dertil indrettede avis 🙂

  2. Hehe, jeg lavede sådan en quick test undersøgelse, af hvad for et parti, jeg var mest ENIGE med… Jeg blev absolut ikke overrasket, da resultaltet var det samme som sidst der var valg -De radikale venstre!!!!

    Jeg ved een ting med sikkerhed, den regering vi har i dag, SKAL ikke sidde i de bløde stole i folketings salen the day after.

    Det kunne egenligt være lidt sejt, med en KVINDELIG statsminister. HISTORIENS VINGESUS, blæs ind over DK!!

  3. Den test snakker alle om … burde lige gå ind og checke. Bare for at checke. Det er vist et must, at man har været gennem den. Politiken.dk, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *