Mit dørskilt

Jæs. Siden januar har det været et spartansk, hvidt mærkat, der har prydet min dør. Nu er mærkatet blevet omrokeret, og der er kommet andre (og mere eksotiske) boller på suppen:

billede-5.png

Sådan kan man peppe en ellers grim og kedelig opgang op.

PS. Nej, det er ikke mig.

0 tanker om “Mit dørskilt”

 1. Er det ikke spejlvendt, hvis døren altså er din?
  Det der navne skilt tværs over billedet er vel dør-navn 😀 hehehe
  Men ellers en fed ide!! Ku gøre det samme og gøre opgangen mere livlig 😉 Hehehe..

 2. Silja – nej, for jeg har taget billedet inde fra entreen. Navneskiltet – så posten stadig kan finde mig. Han går heldigvis ikke efter udseendet!

  Rasmus – dybt bekymrende hvordan?

  🙂

 3. Jamen så forstår jeg ikke at det kan peppe din opgang, når den plakat er klistret op indenfra din lejlighed?? Skulle det ikke ses udefra opgangen? Det vil da være coolt!

  Det vil ihvert fald give besøgende og beboere et smil på læben 😉

 4. Jamen Silja, tjek lige lidt mere grundigt, jeg har taget billedet, mens jeg stod inde i entreen (døren vender indad, når man åbner den fra entreen, gør de fleste døre vistnok) Altså… så billedet sidder såmænd på hoveddøren. Ville være meget mærkeligt med den trappe ellers, ikke?

  🙂

 5. Bekymrende i den forstand, at hvis jeg var din overbo og kom træt hjem fra en bytur med en pen i lommen, ville der nok være et lidet kønt overskæg på døren morgenen efter. Ja, flabet, jeg ved det 🙁

 6. Hehe… der bor kun damer i denneher opgang. Men okay, selv pæne piger kan nok godt finde på den slags i deres kådhed – så nu må vi se, hvor længe min veninde på hoveddøren holder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *