November og en mand

Året har 16 måneder: November december, januar, februar, marts, april, maj, juni, juli, august, september, oktober, november, november, november, november.

Jeg synes at hamher digteren, Henrik Nordbrandt, næsten ikke kunne have mere ret. Det er november over det hele. Jeg går rundt og er træt konstant. Så træt, at jeg ligner en mand. Eller så da lidt Paprika Steen. Eller, nej, jeg ligner egentlig ikke Paprika specielt meget, hun ligner bare sin bror meget, og han er jo en mand. Nåmen, jeg har i hvert fald konstant ansigtet i ucharmerende, trætte folder, og når man er træt, ligner man jo en mand, hvis man er lidt Nynne. Hmm. Hvordan holder man op med at ligne en mand, det er vigtigt, for vi er nogen, der skal spise sushi og i byen på Nørrebronx om lidt.

0 tanker om “November og en mand”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *