Nu med digitalt TV

Alle skøre planer om at anskaffe mig et hammefrækt fladskærms-TV er skrinlagt. Jeg må jo egentlig erkende overfor min bankrådgiver, som ikke længere er hamher den lækre Jesper, at jeg faktisk ikke har råd til at få en flad. I stedet var jeg så i Fona, mage til dårlig service, nåmen, så fandt jeg helt selv frem til noget, der ligner en digital modtager og en form for antenne. Må være det rigtige. Det var så den fornuftige plan B. Nu skal jeg bare lyn-repetere hvad det er, jeg har lært i fysiktimerne. Det jeg lagde mærke til, mellem alle de spændende samtaler med sidemanden, altså. Er vistnok noget med at stikke den gule ledning i X dims, den grønne i en anden, og så fremdeles. Forhåbentlig er der så en lampe, der lyser. Men jeg tøver. Udstyret ligger stadig nede i posen og stirrer ondt på mig, og jeg stirrer frygtsomt tilbage. Jeg fornemmer grusomme vibes derindefra. Ved ikke om jeg kan finde ud af det. Nu samler jeg lige mod sammen og så springer jeg med dødsforagt ud i projektet. Det er nu eller aldrig, at jeg skal være digital. Hvis jeg helt alene kan skifte RAM på Mac, så kan jeg dælme også tilslutte antenne og digitale dimser. Åh, tror, jeg dør!

0 tanker om “Nu med digitalt TV”

 1. Ak ak, herude på kolligiet diskuterer de for endnu et år, hvorvildt vi alle skal digitaliseres via sendenettet eller, som det skal være op til den enkelte indtil 2009 hvor alle forhåbligvis har en flaskærm.

  SUK så uanset hvad, skal jeg altså punge ud til et nyt tv, pga nyt sendenet. :(((

 2. Hvad er det for et fladskærm du har anskaffet dig? Hvor mange tommers? 42″? 50″? Hehehe..
  Men det er da lækkert med et, det er vel et du kan hænge op ad væggen? Oder was? Hvor mange har du så måtte punge ud med?

  Håber det lykkes dig at få det til at funker inden det går al for længe!

  Go’ røv og go’ weekend! 😉

 3. Jamen har ikke købt TV. Har bare købt en digital modtager og en antenne. For jeg har ikke økonomi til et nyt, og heller ikke brug for det. Sådan kan man nøjes med sit gamle TV tror jeg.

  God røv og god weekend selv 🙂

 4. virker det? dit digital og antenne? for jeg havde selv tvivi om dette…. da du bor jo lejligheden? problemer med se dette? Normalt følger jeg ikke med på poltikens plan – men nu står vi over til valget, vil jeg gerne haft mulighed for følge med— lad os høre om du kan se? uden at have problemer? ja, fladskærm er ønsketænkt!

 5. Jaw – jeg tror nok at det virker. Købte sådan en sender, og det er sat på, meget nemmere end jeg troede. Så kan kun anbefale at du suser ud og køber sådan en (husk at sikre dig, det kan byttes, hvis…)

  Ulrik – ja netop, det var det, som trak. Desværre holder tegnsprogskanalen fri i weekenden 🙁

 6. Hva siger du? holder tegnsprogskanalen fri i weekenden?? måske har du misforstået fordi jeg har nemlig set den igår (lørdag) 🙂 🙂 🙂

 7. Goddamnit… crap – hvornår kan man vide, når tolken er på? Det meste af tiden er der jo bare en sort skærm (ak, var der bare 100% tolkning på!)

 8. Hov, ja, fandt det her på digi-tolk.dk (skulle bare have gjort hjemmearbejdet lidt bedre) :

  Hverdage:
  Kl. 17.00-17.30 DR2 Deadline
  Kl. 18.00-18.10 TV2 Nyheder
  Kl. 18.30-19.00 DR1 TV Avis
  Kl. 19.00-19.30 TV2 Nyheder
  Weekend:
  Kl. 18.00-18.10 TV2 Nyheder
  Kl. 18.30-19.00 DR1 TV Avis
  Kl. 19.00-19.30 TV2 Nyheder

 9. hej igen, så find ud af om din modtager ligger i det rigtige sted… man skal flytte rundt og finde ud af hvor.. ja ikke så praktisk….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *