Nye tidsskriftsholdere

Elsker at voldshoppe. Elsker papir-butikker, hvor de har lækre notesbøger, hæfter, skriveudstyr, kalendere, whatever. Jeg bliver helt vild. Også selv om jeg ikke kan give ret mange fornuftige bud på, hvad man egentlig kan bruge sådan noget kram til. Man må jo helst ikke skrive i sådan nogle hæfter og slet ikke bøje dem. Men jeg brændte alligevel et par håndører af i Ordning & Reda på nogle fine-fine tidsskriftsholdere, til alle mine gammelnye, fine-fine blade. Mm, læx og lux. Vil virkelig klæde mit reolsystem og min indre fred, for orden frembringer totalt meget zen.

ordningreda.png

0 tanker om “Nye tidsskriftsholdere”

  1. Jeg kan også virkelig gå amok i sådan en butik. Er vild med at købe ting, der kan hjælpe med at holde orden i kaos.

    Det er en smuk tidsskriftholder du er blevet beriget med. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *