Risengrødens herligheder

Jeg ved ikke hvor legalt det her er, men jeg har fået helt vildt meget lyst til risengrød. En god portion med kanel, sukker og en smørklat på toppen. Og så et par glas saftevand. Tror jeg går over i den lokale Fakta og shopper mælk, grødris, smør og saftevand. Mon det er meget syndigt også at købe mandler, fløde og körsbärssås, hvis de allerede nu har det i butikkerne? For så kunne man jo lige lave en portion eller 100 med ris a la mande i morgen… for min version af den guddommelige dessert går altså lige i trusserne m/k. Og i al særledeshed på mig selv. Nammenam.

22-risengroedhvide.jpg
Kilde: Arla.dk

0 tanker om “Risengrødens herligheder”

 1. JAAA…

  GOD idé. Især når man lige har fået opereret en visdomstand ud, og ikke kan spise særlig meget der ikke er flydende.. Det er filme ikke sjovt.

  Vil lave risengrød imorgen.

  🙂

 2. Syndigt er det bestemt ikke – syndigt er først når man laver en dobbelt eller tredobbelt portion af rsidengrød til 4 personer, så der er et ordentlig skudefuld risalamande dagen efter 😀

  Og hvem gør det? Mig, selvfølgelig.

 3. Eva – dobbelt eller tredobbelt, siger du? Hmm… måske jeg skule se at praktisere det også, og invitere på risengrødfest.

  Rasmus – kan man ikke få grødris i USA?

  Pigen – endnu engang; skønt at inspirere! Håber, det smagte godt?

 4. Mht. en dobbelt eller tredobbelt portion, så virker det glimrende her – for kæresten spiser for 2. Det gør jeg også. Så hvis jeg laver en portion til 8-12 personer, er der rigeligt til både aftensmad og risalamande dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *