Så forstår jeg bedre udfaldet i går…

gik spændt ind i stemmeboksen også lige pludselig blev jeg i tvivl-så jeg lukkede mine øjne og satte et kryds-fik et chok da jeg så hvem jeg havde stemt på og det skal ikke nævnes her-meen jeg tror faktisk ikke det var så galt alligevel

Faldt over detteher “blogindlæg” fra enelleranden småskør dame på et debatforum – så meget for vores frie, demokratiske principper. Men det er lige før, at det faktisk er komisk. Eller tragikomisk. Vælg selv.

0 tanker om “Så forstår jeg bedre udfaldet i går…”

 1. Hahaha – nu lige for at cementere alle misforståelser: det var IKKE mig, der gjorde det der.

  Og for en god ordens skyld – stemte heller ikke DF.

 2. Tragisk, absolut tragisk. Håber virkelig at blogindehaveren var “en småskør dame” som du kalder hende.. og at det ikke er udtryk for en generel tendens.
  Hilsen en som ikke synes at det er “hip som hap hvor krydset sættes!”

 3. skør?
  Men de fleste partiers mål, principper og holdninger afviger ikke synderligt meget fra hinanden efterhånden?
  og hvad sker det, når DF kommer til magten? Danmark ændrer styreform til diktaturdømme! nej da 😀
  Vi i DK er heldige indehavnere af konceptet parlamentisme, som sørger for at holde de magtsyge minstre i ørene.
  trods af alt er det valg igen om 4 år, hvis man kommer til at fortryde sit valg, en jeg kendte stemte på Konservative via brev og angrede på valgdagen, han var pludselig mere en socialdemokrat, uj, sikke en (ko!)vending!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *