Valby

Var lige lidt ude på landet i dag. Fantastisk vejr. Over Lyngbyvej, ligeud ad Haraldsgade, så rode rundt gennem Nørrebro for at havne ud på Nordre, og så Søndre Fasanvej, forcere en bakke, noget Zoo og så Valby. Missionen var check af det nye FitnessDK i Valby. Spændende center, og man kan jo stå og falde i staver over arkitekturen, hvis man kan sige det sådan. Til gengæld var badet meget stort og meget koldt, omend det var ret lækkert. En skam, at man skulle have badetøj på for at benytte deres spa, sauna og dampbad. Derefter brunch-buffet på Phenix (!) – mon det er valby’sk for Phønix eller Phoenix? Var i hvert fald mange blondans i Valby. Sådan nogle mandlige versioner af blondiner. Store, hårdtpumpede og med karakteristiske frisurer. Selvfølgelig er der den slags drenge overalt, men mon det er mere udtalt i Valby? Ellers syntes vi, det var super hyggeligt i Valby. Næsten som en by for sig selv, med lave huse. Tror nok, at Langgade er centrum. Var helt eksotisk at udforske en ny, ukendt bydel i København. Burde gøre det noget oftere. Duer jo ikke, at jeg stadig kan fare vild på Vesterbro og i Valby. Men omvendt er Østerbro nok den mest perifere bydel i København, hvis man tænker over det. Støder op til Hellerup, K og Nørrebro, men heller ikke så meget andet.

0 tanker om “Valby”

  1. Kan du ikke tage til Birkerød og tjekke det nye fitness.dk derude, engang ved lejlighed? Lave en anmeldelse 🙂

    Jeg har været med til at tegne på det.. Der er også svømmehal og altmuligt.. 🙂

  2. Troels – vil jeg vældig gerne! Svømmehal, wee… så det er også et stort, hotshot center? Giv mig alt med vand, wellness, spa.. (og så lidt træning)

    Ulrik – lyder som du har været der? Var godtnok svært at forcere alle de midlertidige trapper i høje stiletter, der først måtte gennem en gang mudder!

  3. Mette -> Nej, jeg har ikke været der. Jeg tænkte bare på din beskrivelse af cykelturen derud (hvis det da var en cykeltur?).

    Svømmehallen i Birkerød har da været der hele tiden? Eller har de bygget en ny?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *