Manglende hårtørringsaggregat

Føler mig seriøst handicappet uden hårtørrer. Helt vildt, som det ikke er til at undvære det blæsende aggregat. Sidste uge lugtede det mærkeligt, puff, og så afgik min trofaste ven gennem flere år ved døden. Har indtil nu klaret mig fint ved at vaske hår om aftenen og så bruge min anden ven, ghd (a new religion for hair) næste dag, til at tæmme høstakken. I morges skulle det vaskes. Og hvor er sådan noget hår altså langsomt om at tørre. Mand. Mit hår, i hvert fald. Dør jo af forkølelse, hvis jeg går ud i kulden med halvvådt hår. For ikke at tale om det look, der utvivlsomt kommer til at forfølge mig resten af dagen. Au naturel på den mindre fede måde. Kruset hår, der afslører, at jeg heller ikke har været hos frisøren alt for længe. Jeg har fødselsdag på søndag. Der satser jeg stærkt på at en eller anden venlig sjæl giver mig sådan en hårtørringsaggregat.

0 tanker om “Manglende hårtørringsaggregat”

  1. Hm… Mit hår bliver så til gengæld helt umuligt, hvis jeg bruger en hårtørrer. Men nu er det så heldigvis så kort, at det – næsten – tørrer, IMENS jeg vasker det, så… 😉

    Ha’ en hyggelig fødselsdag på søndag. Med eller uden hårtørrer.

    P.s. Kan godt lide skytter. 😉

  2. Drømmer også om ghd, men først skal julen overståes, med ditto overtræk på kontoen *G*. Derefter snupper jeg mig en forkælet post-julegave i januar, it gotta be a ghd.

  3. Manic – det er altså uretfærdigt. Hvis man da altså ikke har hårtørrer. Men så er det jo heldigt at jeg er skytte, netop når hårtørreren valgte at dø lige op til december – og tak 🙂

    Nadia – kan klartklart anbefales. De fleste af mine veninder er allerede omvendt til den nye relogion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *