Palmer og sand mellem tæerne…

Ferie har jeg ikke haft lige siden jeg startede på arbejde. Men nu har jeg besluttet mig for en 2 ugers utilgængelighed fra arbejdet. Jæs. Januar skal det være. Og jeg har en meget klar ide om at det skal være noget med sand mellem tæerne, svajende palmer og kølige drinks i hånden. Goa, måske. Thailand kunne også være læx. Nej, Indien ville være sejt. Så kunne man også få en på opleveren. Men det er bare det, at jeg ikke rigtig ved, om der er nogen, jeg kan lokke med. Skal man så alligevel tage afsted? Og hvor finder man røvertilbuddene henne? Mon der er nogen, der kan anbefale et sted, hvor man kan hapse tilbuddet, der ikke kan afslås?

0 tanker om “Palmer og sand mellem tæerne…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *