Irma og principper

Normalt er jeg et yderst fleksibelt menneske, men hvis det handler om principper, står jeg fast. Dem har jeg en række af. Faste og ufravigelige, siger jeg. Men jeg bryder dem også gladeligt, hvilket nok er udtryk for slet skjult mettisk dobbeltmoral. Nåmen, en af mine principper er, at jeg nægter at handle i Irma. Hvorfor betale 10 kroner for en liter mælk, når man kan få lige præcis det samme til Netto til lidt over en 5’er? Det er det rene og skære madsnobberi. Nej, det kan vi slet ikke lide.

Nå, men i dag brød jeg netop detteher princip af ren og skær dovenskab. Jeg skulle lige aflevere en film i Blockbuster, og så nuppede jeg ved samme lejlighed den Irma, der lå lige ved siden af. Og selv om jeg sådan set har besluttet, at jeg ikke kan lide mennesker, der konsekvent shopper fødevarer og fornødenheder i Irma, så må jeg indrømme, at det var en ganske eksotisk, oplevelsesøkonomisk tour-de-supermarche. Alle de produkter, som man bare ikke kan finde i Netto. Økologi og back-to-basics kornprodukter ad libitum. Spelt og den slags. Det var egentlig overvældende. Så jeg brugte ret lang tid på at gå rundt og se på alle de fine og avancerede varer. Og jeg fandt dette her, som straks røg ned i indkøbskurven.

billede-1.png

Fundet på irma.dk – hvor de minsandten har taget sig tid til at klippe baggrunden ud på alle produkter, så de tager sig allerbedst ud…

Mon jeg endelig har fundet det hemmelige pulver, der gør chai te til en himmelsk drik – lige præcis som den, man kan få på de gode cafeer? Det må aftenen vise – for jeg skal nemlig dyrke mettisk hygge big time. Og så fik jeg også købt noget økologisk fuldkornspasta, hvor frelst kan man være? Nå, men emballagen røg straks af, da pastaen kom ned i en dåse. Jeg skal ikke skilte med min syndefulde udflugt i Irma.

Og hvad jeg så måtte punge ud med for pasta, chai, kartofler, knækbrød, smørost, græsk yoghurt og akaciehonning? Jeg må næsten hviske det. Små 300 kroner, du. Men okay, jeg fik en på opleveren. Fremover vil jeg nu dog fortsat nægte at handle i Irma. Jeg har jo mine principper.

0 tanker om “Irma og principper”

 1. Du har personligt testet den? Mmm… det kribler i mine fingre. Drysser du pulveret i varm mælk, eller i kogt vand, som der står i “brugsanvisningen”?

  (og det med blåbærisen… måske næste gang, jeg bryder princippet?)

 2. Irma er en forfører af rang!! en verden af orden og snorlige rækker af alskens forførende lækkerier. . derfor kommer jeg der aldrig 😉 næsten . . .

  syns nu også det er så utroligt – at man villigt lader sig selv snyde så det driver – og opfører sig som højtidelig madsnob – ved netop at betale det dobbelte for den samme vare. . . jeg forstår det bare ikke . .

  lyder bare for godt til at være sandt med den instant-chai! glæder mig tilat høre om det er hot eller bare så-not 😉

 3. Pedrsn – sgu godt at have en forbundsfælle, der også sniger sig langs de snorlige rækker i Irma… altså, hvor snobbet kan man være, når man bare spankulerer rundt derinde som det naturligste i verden? (tsss!)

  Og det med den der chai. Den er LÆKKER. Lige PRÆCIS som den man kan få på de respektable cafeer – så … køb den og få en autentisk fornemmelse!

  🙂

  (Irma, der fik du gratis reklame!)

 4. Nu bryder jeg vist også den Irma-prinicip – elsker også Chai Te, og må nu efter din blogindlæg snart en tur i Irma og snuppe den der dåse! 😛

 5. Haha også dig med princippet? 🙂 Men jo… er sgu den ægte vare, chai pulveret, så afsted med dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *