Jakke II

I år skal jakken være fin, kort og af læder – dét ligger helt stramt.

Den røde jeg købte her forleden er afleveret tilbage til fordel for en anden jakke, som koster lidt ekstra knaster, men til gengæld er det danish design, og jakken er også rigtig fin-fin, taljeret, feminin og af superblødt lammeskind. Og med en stor sløjfe og søde detaljer bagpå!

Lad mig præsentere min nye fra Stella Nova – og jeg har valgt den sorte model, for sort læder er jo altid en sikker træffer.

stellanova.gif

Og så kan jeg jo altid få afløb for min trang til at være Lady in Red ved at købe et par fine pumps i rødt læder…

0 tanker om “Jakke II”

 1. Den er godt nok fin – fås den i andre farver? Det lyder i hvert fald som et godt bytte…
  Tror lige jeg må en tur forbi en Stella Nova forhandler, den skulle vel aldrig være købt hos Voigt?

 2. Ja, ikke? Så vidt jeg ved, fås modellen i sort (min) og så i den rødlige, som du kan se på billedet.

  Købte den selv på Nørrebrogade, i en butik, der hedder da Vinci. De har en masse blandede mærker, et fint butik, synes jeg.

 3. Jaah… sort er altid en sikker farve, men jeg tror faktisk den ville være fantastisk i rød til dig.

  Nogen gange er det farven, som gør et stykke tøj til noget helt særligt, og som man kommer til at holde så meget af, at man slider det op i laser.

  Nu synger DMI om forårets komme, så mon ikke vi snart kommer til at se dig lufte vidunderet i den nærmeste fremtid? Og Stella Nova – fedt tøj, men priserne får mig straks til at futte hen i Vero Moda 😀

 4. Pernille – jamen du kan lige checke den røde ud… har den med her, den skal afleveres i dag. Men jeg satser på det sikre – til den pris! (men hvis Stella Nova havde haft jakken i den rette røde nuance, så kunne det være, jeg havde satset alligevel?)

  Torsten – sort er sikkert 🙂 Jeg må have jakken på ved en førstkommende date med dig – så matcher vi måske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *