Jeg kunne ikke holde fingrene fra…

Jamen, jeg er på igen. På bloggen altså.

Det bliver ikke noget voldsomt liret, men min egen private arena for lejlighedsvise online-udbrud. Min legeplads for semi-kreative udfoldelser. For helt ærligt; jeg har savnet det lidt, at kunne sætte noget ud og få respons på det. Om det så bare er en fjollet lille strøtanke eller et råb om hjælp. For I er mange derude der læser med. Og det er skønt!

Hvad min noia omkring privatlivet angår. Google-funktionen er sat fra, mit rigtige navn er umiddelbart ikke-synligt, men ellers er jeg ikke så top-secret. Men der bliver også mere dagligdag og leverpostej end hidtil, men det er vel også okay.

Så hvis I hænger ved, så er der jo bare om at sige – velkommen tilbage!

0 tanker om “Jeg kunne ikke holde fingrene fra…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *