Snow Queen

Fra tidligere på dagen, hvor vi stred gennem de frådende snemasser ved Hobro…

sne.gif

3 tanker om “Snow Queen”

 1. Er du tilbage?? hvor skønt.. jeg havde også forventet du ikke kunne holde fingerne fra tastaturet 😉

  Hører at du var i Århus i Påsken? jeg er lige netop hjemvendt fra Tunesiens sol og varme – er helt deprimeret over vejret herhjemme og jeg fryser!! 🙁 holder mig indedørs indtil det er NØDVENDIGT at bevære mig udedørs!

  Vi må lige snakkes ved, – ha fortsat go påske.

  Knus Helle

 2. JA … og hvad skal jeg sige? 🙂

  Var i Århus fra torsdag til i formiddags – men vi nåede jo ikke lige at ses. Må vi så gøre ved en anden lejlighed. Og jeg forstår godt at man ikke kan være andet end deprimeret over det der vejr. For ikke at tale om kuldechokket! Håber det var en god ferie i Tunesien?

 3. Ja det var en rigtig skøn ferie… du kan læse lidt om den i min space, hvor der også vil komme billeder på om nogle dage.

  Jeg har også lagt en kommentar under din farfars kat.

  Vi snakkes ved.

  Knus Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *