Nååå altså…

Jeg har da lidt lyst til at sige til ham her at han skal lægge hovedet på min skød, så jeg kan ae ham over håret og sige, at det nok skal gå altsammen. De bliver snart trætte af at drille. Og Jeppedreng, du er jo bare en mand, og I er da også sommetider nogle værre nogle. Ligesom Jørgen og Rudy. De var bare alt for gamle. Selvfølgelig er det lidt af et kunststykke at holde snitterne fra en smækker 15-årig (der garanteret ligner en på 18-20) – der hele aftenen har kigget på dig med store øjne. Nej, det var måske heller ikke særlig smart gjort. Men Jeppedreng, du er jo bare en liderbasse ligesom de fleste mænd i virkeligheden er – og som bare ikke tør at stå ved det og endnu mindre; at leve det ud i virkeligheden. Højst sandsynligvis af den grund, at de fleste bare ikke har fået muligheden. Leve dobbeltmoralen! PS. Jeg synes nu faktisk, ligesom Manic Monday, at hamder Jeppedrengen er lidt kær at se på – på en lidt uskyldig måde.

0 tanker om “Nååå altså…”

 1. Må jeg indskyde, at jeg synes at de negative reaktioner imod Jeppes handlinger har været intet mindre end småborgelige, navlepillende, puritanske facistoide udmeldinger fra personer der ikke har for meget indhold i livet.

  Er det smart for en 34 årig at være sammen med en 15 årig? Nej, det er det ikke. Men ved I hvad? Hun overlever sgu nok…

  De samme mennesker der bliver hysteriske over sådan en handling fra Jeppe-manden, er sikkert også dem, der synes at det er åååååhhhh så synd for en 15 årig erhvervspraktikant der ifbm hendes skolepraktik i brandvæsenet kom ud til en trafikulykke, og SÅ NOGLE DØDE DER LÅ UNDER ET TÆPPE!!!

  “Hold da fucking up – hun skal da have krisehjælp!!” siger de så. Nej, sgu da. Vågn op, og fat at livet SKAL gøre ondt. Hvis hun vil være brandmand, er det da på høje tid at hun lærer, at de laver andet end at hente katte ned fra træer. Life is like a big shit sandwich – and everybody is asking for seconds. Velbekomme :o)

 2. Jamen jamen … vi er jo bare enige. Nypuritanisme, grænsende til facisme, ja. Nogle gange krummer jeg også tæer… især, fordi at mænd også hopper med på vognen – hallo; hvor mange ville reelt holde sig tilbage, hvis de blev omsværmet af en smækker ung pige? Var jeg mand, ville jeg være flov på mit køns vegne for den dobbeltmoral der udvises.

  Den med hende erhvervspraktikanten – noget lignende fløj gennem mit hovede, omend jeg også ville bryde sammen, hvis jeg skulle se en masse død og ødelæggelse. Det var forkert at tage hende med, syntes jeg, men medierne kan godt blive irriterende “at høre på” ind i mellem.

 3. Jeg er selv jævnaldrende med Jeppe K… og har diskuteret det med kammerater. Der er nogle af dem som højt og helligt siger, at de ALDRIG kunne finde på noget lignende. Det tror jeg ikke en skid på. Enhver troværdighed er sevet ud af deres udsagn efter at have set dem jagte alt med en puls på en eller anden tilfældig bytur! 🙂

  Njaa.. Jeppe, det var sgu ikke klogt det du lavede – meeeen, jeg er ærlig nok til at sige, at jeg sgu nok også havde samlet årene op, hvis dén robåd lå på MIN strand!

  Falckreddere og traumer? Krisehjælp er snart ligeså misbrugt som den patetiske anvendelse af ordet “STRESS”. Vi må snart indse, at det skal gøre lidt ondt, for at det også kan gøre godt.

 4. Ja netop… jeg har også set mandspersoner på 30/+ og 40/+ – ja endda 50/+ opføre sig som nogle værre liderbasser. Det er ikke særlig kønt, men man skal ikke kaste med sten når man bor i et glashus?

  Og for at lige se på pigerne – så kan en 15 årig pige altså selv sagtens være storslem. Og det er ikke alle, der fortæller deres sande alder, men udnytter, at de kan gå for at være en del ældre. Og når man er 15 og relativt normaltbegavet, så synes jeg altså også at man er nogenlunde ansvarlig over for egne handlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *