Af med jakken!

Nogle gange er det bare ikke så smart at smide alt overtøjet i eksatisk glæde over solens og de lunere tiders komme. Heller ikke, hvis man sidder i Nyhavn og drikker en øl. Heller ikke, selv om solen varmer. Gæt hvem, der er blevet en anelse helbredsmæssigt udfordret? Ikke noget, der kan karaktiseres som decideret sygdom og hermed give berettigelse til at ligge i sengen og læse knaldromaner, men heller ikke noget, der får mig til at springe rask, frisk og kæk rundt. Så jeg beholder den ultrafornuftige, sorte vinterjakke på en stund endnu. Hvor bliver det altså godt at få lukket korpussen ud i det fri, når tid er. Ikke mindst, fordi jeg har en ny, superlaber sag, der kun venter på at blive flashet.

0 tanker om “Af med jakken!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *