Dagens gode gerning

Jeg har altid vidst, jeg ville donere mine organer – med fuld tilladelse. Men først efter at jeg læste denneher artikel, fik jeg gjort det. Tre klik, og dagens gode gerning er hjemme. Du kan også gøre tilmelde dig lige her.

0 tanker om “Dagens gode gerning”

 1. Har stået i donorregistret siden jeg var 18 år. Synes bare, at det er det mindste man kan gøre, når en af mine fætre har været så heldig at få nye lunger (i sidste øjeblik).

 2. Jeg har endnu ikke taget stilling til donoriet.
  Jeg er stadig lidt i tvivl. Ved, at det er ENORMT storsindet af, dem som gør det.
  Men, jeg er meget i tvivl. Så, så længe jeg er i tvivl mht til min egen personlige holdning, så ingen klik herfra endnu.

  Selvom det kunne redde menneskeliv.

 3. Klejs – jeg kender slet ikke nogen, der har haft brug for nye organer. Men ikke desto mindre er jeg helt enig med dig i at det er det mindste man kan gøre.

  Nadia – lyder som du har taget stilling, og det er vel også det vigtigste…

 4. Jeg har også stået i donorregistret i lang tid – med fuld tilladelse.
  Men den side, du linker til, er ikke den fedeste måde at tilmelde sig på, da den tilsyneladende ikke er SSL-krypteret. Man får altså sendt sit CPR-nummer af sted over internettet ukrypteret, i al fald hvis man tilmelder sig uden digital signatur. Det ville jeg være stærkt betænkelig ved at gøre.

 5. Synes at det er en god ting at gøre – har også tilmeldt mig til donorregisteret med fuld tilladelse.

  Tænk hvis vi en dag selv har brug for nye organdonorer? det tænkte jeg på, da jeg tilmeldte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *