K-forum

Hver uge får jeg mails fra enelleranden Timme på det der K-forum. Jeg oprettede min profil i et øjebliks netværks-entusiasme, for det er da det man gør, hvis man er noget kommunikationsagtigt, noget kaffe-ud-af-huset, arbejdsplads i City, og alt det der. Men lige siden har jeg bare klikket mig derind i ny og næ. Læst en artikel eller to (eller så de første 2 afsnit af artiklen). Er jeg smart nok til det sted? Klog nok? Eller har jeg entusiasmen til det? Jeg bliver næppe den, der fodrer forummet med lange, indsigtsfulde indlæg om web 2.0, netværk og sådan noget? Eller deltager aktivt i debatter, kommenterer blogs og sådan. Og jeg bliver i hvert fald ikke rekrutteret til det ene fede freelance kommunikationsjob efter det andet. Nej, jeg må indrømme, at jeg heller ikke har Christian Stadil på min venneliste, faktisk kan mine venner/kolleger på K-forum kun kan tælles på en hånd eller to. De eneste mails/hilsener jeg har fået, er af en venlig mand, som jeg bare slet ikke kender. Måske det kræver en god bunke knofedt, aktiv deltagelse og en masse flash af ens arbejde? Jo, jo. Det er nok bare mig, der ligger på den lade side. Mon jeg skulle gå i gang? Gør jeg, når jeg en dag får tid.

0 tanker om “K-forum”

  1. Du har nok fundet dig en knap så hemmelig beundrer, for jeg har samme forhold til K-forum som dig, men der er skisme ingen som sender mig mails.

  2. Hehe… ham fyren, der skrev? Sikkert – hehe 🙂

    Nej, jeg ved faktisk ikke helt hvad det skal bruges til. Måske der er guldkorn gemt i forummet, hvis man ofrer lidt knofedt på at online-netværke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *