Min fridag

Jeg havde (næsten) helt glemt, hvor rart det er at have fri. Min nyvundne frihed har jeg så brugt på at nakke hele 4 maskinfulde vasketøj. Og på at pille kæmpe vinterfrakker, halstørklæder og kluntede støvler ud af garderoben og losse det hele op på loftet. Ah, zen. Og så har jeg spist kartoffelmadder med fintsnittet rødløg og mayo til frokost. Og bagefter nydt et stort glas chai latte. Og jeg har været i fitnesscenter, fået aktiviteret korpusset og endda bestilt tid til et nyt program. Nu skal jeg ned og hænge vasketøj op, fjerne mærkeligt ukrudt fra altankasserne, for at gøre dem klar, og måske endda shoppe nye botaniske input. Og så skal jeg vaske op. Og så burde jeg egentlig også vaske gulv, fordi enelleranden har spildt saftevand ved sengen. Nå, ja, og så glemte jeg noget af det bedste: Jeg har siddet ude på altanen, solet og læst boligblade. Livet er godt! PS. Og i aften skal jeg på date med enelleranden og også en tur i biografen.

0 tanker om “Min fridag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *