Søndagsspadseretur

Tanken om at skulle udveksle luftsbårne kropsdunster med andre i en mindre træningssal var i dag ikke specielt tillokkende, især ikke fordi jeg nok fik 2-3 shots for meget til en fest i går. I stedet stod den på en rask spadseretur Østerbro rundt. Fælledparken, Sortedamssøen, Østerbrogade. Og hvilket herligt alternativ til at træne i center, og i al særledeshed, hvis vejret også er lækkert. Og så er det utvivlsomt en hel del mere underholdende. Jeg bemærkede undervejs at:

– Der var fodboldkamp i Parken her til aften
– Der er ret mange lækre mandlige løbere
– Turisterne er kommet til byen
– Der er gråænder ved søerne
– Min nye jakke tager sig ret godt ud
– Koldby Optik skal klart tjekkes ud ved lejlighed
– Faktisk ret mange lækre indretningsshops på Øbrogade
– Paradis Is har åbent nu
– Der er ophørsudsalg i et par butikker

Nu har jeg lavet en ny aftale med mig selv. Gider jeg ikke fitnesscenter, eller er der ingen gode hold, så står den ikke på sofa. Den står så i stedet på en sund, lang, rask spadseretur på mindst en time, der skal give friske, røde kinder, grundig udmugning i tankerækkerne og opdateringer på livets gang i butiksvinduerne. Jæs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *