Så…

… eksperimenterer vi lige med en ny template.

Ja. Jeg kan lige så godt sige det. Denne her blog har mistet sin røde tråd – både hvad udseende og indhold angår. Syntes lissom, at Marcello holdt sammen på det hele… som brand. Men nu er der jo ikke mere Marcello og mig, og jeg må indrømme, at han er savnet. Meget. Især nu, hvor jeg lissom synes at se en hel masse hvide Marcello’er suse rundt på de københavnske veje. Nå, men sådan er det vel at være en early adapter. Høhø.

Nåmen – jeg kan faktisk ganske godt lide det her template. Indtil videre. Nu skal vi bare have lidt personlighed ind over.

marcel.gif 

0 tanker om “Så…”

  1. Rasmus –

    Du har også rykket en hel del om på din blog… det kan vi begge vist lide – at rykke om! Desværre kan jeg ikke helt huske din sidste, men dne var sikkert flot! Og tak… mon ikke der bare skal customizes lidt, så er den der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *