Skruk!

Indenfor et par uger siden har to veninder meddelt deres nye status som mødre… hundemødre. Altså, de har anskaffet sig firbenede babyvenner. Den ene lille fyr er en chihuahua, som umiddelbart mere har slægtsskab med en gremlin end med en hund. Nuttetheden er slående.Og den anden er af en eksotisk race – navnet kan jeg ikke huske – men skulle i voksen udgave minde om en mops. Og åh, hvor er de begge to voldnuttede! Og åh, hvor ville jeg gerne have sådan en lille fyr selv. Det strider mod al fornuft, og jeg har heller ikke umiddelbare planer, men hvad andet kan man end at flagre med hænderne og ih-åh’e, når man ser fx. Balder her? 

balder.jpg

Jamen altså… voldnuttet, siger jeg bare! 

0 tanker om “Skruk!”

 1. Nåhr! Min søster og svoger fik i november en lille blanding af labrador/golden retriever. Dengang en nuttet lille hvalp, nu en nuttet stor hvalp 😉

  Og hvad har jeg – allergi overfor pelsdyr 🙁 Jeg føler jeg lider af tvangshandlinger når jeg er på besøg for jeg vasker hænder konstant…

 2. Øv for den da… så kan du jo ikke kysse og kramme den – eller putte den ned i din lomme og beholde den dernede!

 3. Jeg kysser den og krammer den og har den på skøddet (den kan umuligt være i lommen, længere…). Bagefter vasker jeg hænder som besat, æder anti-histaminer og nyser og har røde sviende øjne. Altsammen helt frivilligt fordi den er så sød, så sød!

 4. Jamen det må da være sand kærlighed så. Men hvad andet kan man, når sådan en lille fyr slikker en på kinden? Ville sikkert også trodse allergi for 1 stk bedårende baby-pelsklump.

 5. Sikken nuttet hårbold. Generelt er jeg imod taskehunde eller gulvmopper, fordi… Ja, de er små ligesom. Træder bare på dem eller noget.
  Men alle hunde er nuttede, mens de er hvalpe, selv de ustyrlige grimme som den hårløse eller en pittbull.

 6. Et sikker sod nuttet fraek hvalp. Jeg gerne vil have en race hund, bomuld hund. Den type hund er allergivenlig. Desvaerre min andelsboligforening har lavet vedtaeget – maa ikke hund i lejlighed . Men maa gerne kat eller smaa dyr i buren. Desvaerre jeg har allergi for kat. Jeg vil ikke have smaa dyr i buren og udskiftningskraevende i buren.

 7. Jamen, de små hunde er de sødeste… især, når man kan putte dem i lommen 🙂 Men hvis det stod til mig skulle alle dyrebørn blive ved med at være babyer.

  Louise –

  Må heller ikke have hund i min lejlighed. Kun kat. Ikke noget med dyr, der kan skræmme… men altså, sådan en lille bette fyr kan da ikke skræmme nogen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *