Sokkeadministration

Jeg må erkende, at jeg har et… garderobeadministrativt problem.

I mit soveværelse ligger der som regel spredte dynger a beklædningsgenstande der er brugt i forskellige grader. Intet nyt i det.

Det største administrative problem ligger i: Hvilke sokker skal jeg have på i dag? Et tilsyneladende enkelt spørgsmål; men ikke, hvis alle sokkerne er sorte. Jeg har jo været så forudseende at købe dynger af sorte sokker str. 37-39 i H&M. Drønsmart. Ganske økonomisk. Og matchende til stort set alt tøj.

Men: Hvilken af dem er blevet brugt allermindst? Hvilke var det nu, jeg brugte i går? Nej, jeg skifter ikke sokker hver dag. Mine fødder er ikke sokkeskiftningskrævende på daglig basis. Og alligevel har jeg ikke lyst til at prøve at benytte mig af snif-testen (som alligevel ikke giver resultater.)

Så det betyder tit, at jeg står og vakler mellem 2-3 ens udseende sorte sokkepar. Har nogen af dem været med mig til fitness? Hvem har været på lidt for længe? Nogle gange ender jeg med at tage et par helt rene fra skuffen. Lige nu er jeg på bar bund, hvad mit sokkeadministrative problem angår.

Den letteste løsning ville nok være, som mine gode forældre sikkert også ville påpege: Ryd op!

0 tanker om “Sokkeadministration”

 1. Søren-

  Facistisk adfærd. Enig! Livet ER for kort til oprydning i soveværelset… oftere end 1 gang om ugen, altså.

  Drønsmart… ugesokker, ligesom uge-underbukser? Suser lige straks ind og checker. Men kun mænd?

 2. Sikke en sød og sjov side. Ja. Hvis man matcher en 38-40 så kan feminine fodfutteraler godt være i de nummerede sokker. Men prisen er helt klart i en anden klasse end H&M’s 🙂

 3. Har du ikke også en sokkeæder i vaskemaskinen? Det har vi. Når man tømmer vaskemaskinen er der altid en mindre, hvor bliver de af?

  Og hvorfor falmer den ene sok mere end den anden? Jeg har flere par med forskellige grader af sort-grå, men selvfølgelig ikke to identiske…

  Man kan også få sådsn nogle klemmer at parre sokkerne med før man vasker – men seriøst: Hvem gider stå at parre beskidte sokker? Jeg gør i hvert fald ikke.

 4. Stine-

  JA! Det er simpelthen så uforklarligt… de der sokker kan jo ikke bare sådan rende deres vej – eller kan de?

  Dog burde vi skånes for at foretage drastiske sokkeindgreb, jeg er helt enig med dig, de skal bare i vaskeren med det samme. Og så må vi vist bare leve med at de er lidt uhåndterlige, sokkerne…

 5. Min mor glædede sig til vi flyttede hjemmefra for så måtte sokkeæderen da flytte med en af os. Hun blev klogere, for den formerede sig i stedet. Resultatet er, at der nu er 4 sokkeædere i vores familie 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *