del.icio.us

Øjnene triller rundt i hovedet på mig. Ikke bare forsøger jeg på at være en sund sjæl i et sundt legeme, jeg forsøger også på at have sund styr på mine links. Eller noget. Så det betyder hermed at jeg (først) nu debuterer med det der del.icio.us! Hvad det så end er, det må checkes ud ved lejlighed, og det er nok sandsynligvis først når vejret er lidt mindre godt end tilfældet er nu.

0 tanker om “del.icio.us”

  1. jææs – det må være nok med et par enkelte teknologi trips om dagen!!

    for vejret ER hærre nice- alt for godt til at sidde og fumle mæ dæliocusis :0)

  2. Ingen bookmarks? Hvordan skal vi saa kunne snage?

    Indroemmet, jeg havde kigget lidt, hvis jeg havde set ” Vector Math Tutorial for 3D Computer Graphics” blandt de foeromtalte bookmarks 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *