Die Endlösung

Ah, jeg elsker at udrydde. I dag gik det ud over mit store PAX garderobeskab – der efterhånden var forureneret af alt muligt rod i tekstil-kategorien. Havde masser af tid, så jeg har lige brugt en time eller to på en omfattende razzia i tøjskabet. Masser af bunker Kan bruges, er i brug kom i en bunke. Kan ikke (længere) bruges og er aldrig i brug kom i ud-bunken. Ud røg en masse t-shirts, toppe og et par nussede, skævvredne kjoler. Det samme gjaldt tørklæder (er en tørklædefetichist) – og bijouteri, et andet ord for gammelt skrammel (som oftest købes spontant til 29,- hos H&M) Så nu har jeg to store Nettoposer med ikke-specielt-dårligt-tøj, der er klar til at ryge ned til børnene i Afrika, så de kan klædes med bare lidt mere stil. Ah, zen. Det gjorde godt. Efter min omfattende Endlösung er jeg nu klar til at fylde depoterne op med lækkert, lyst forårstøj. Jæs.

0 tanker om “Die Endlösung”

  1. Jeg gjorde lignende ved mit klædeskab for et par uger siden, så har også plads til nyt forår-sommertøj – jeg glæder mig til vi skal råshoppe i morgen!

  2. Ah!.. Hvor zen-agtigt! Kan lære noget af dig ved at gøre det samme! Der ligger også en hel masse underlige bunker på bunden af skabet og de står der bare og samler støv og nullermænd. Tsk tsk..

  3. Helle – yes lige præcis, jeg er klar! Ved lige præcis hvad vi skal shoppe i morgen!

    Silja – kan varmt anbefales. Jeg havde netop også alle de her underlige bunker på bunden af skabet. Nu er de væk og min indre fred er genetableret 🙂

  4. haha mann – jeg læste det som et par nussede skrævvredne kjoler!! weee helt forkert dér 😉

    tiløkke med den nyfundne Zen! det nu meget rart :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *