Javier Bardem

Uh, er han egentlig ikke en lillebitte smule sexy, hamder Javier Bardem? Jeg bliver straks nødt til at undskylde mig med, at der rent faktisk er mange kvinder, der finder Gérard Depardieu sexet. Så altså… tjek lige Javier ud her:

billede-4.png
Fra No Country for Old Men

Måske er han ikke sexy i lige netop denneher film, som er den seneste jeg har set med ham… hvor han spiller lejemorderen Chigurh med den frygtindgydende frisure. Måske han er bedre i Kærlighed i Koleraens tid (Gabriel García Marquez, jæs) – som jeg helt klart skal se på søndag. Har lige købt bogen og glæder mig til at kaste mig frådende over den på samme måde som 100 års ensomhed (Jose Arcadio, Aureliano og Amaranta, hvad andet kan man end at elske de navne?)

billede-5.png
Her er Javier som Florentino Ariza (mm, det navn!)

Men faktisk har jeg mest en crush på ham, fordi jeg kan huske ham fra den allerførste Almodóvar-film jeg så, Carne Trémula, Kødet Skælver, hvor han spillede en politimand, der blev skudt i benet og dermed lam – og som måtte se til, at konen blev forført af en smækker ung mand… frit efter min hukommelse. Den var god, og det var også derfra, at jeg besluttede, at Pedro Almodóvar var min yndlings-filminstruktør.

billede-6.png

Så nu er vi nogen, der skal i seng med El amor en los tiemos del chóra.

0 tanker om “Javier Bardem”

  1. Mette, mon ikke det er lidt bedre at se ham i Den nye Woody Allen film, hvor han ikke løber rundt og slår folk ihjel?

    Der er Cruz forøvrigt også med….Hmmm sammenhæng?

  2. Han var god i “Mit indre hav”. Han er en genial skuespiller, men nej.. Kan ikke se det. Beklager Mette!

  3. Jeg prøvede at se den, men måtte give op… er vist mere Almodóvar end Alemenabar (eller hvad f han nu hedder, ham den anden spanioler)

  4. Hmm.. nu har jeg fisket den frem – et eller andet sted. Synes du også han er lidt lækker ? 🙂

  5. Ikke udpræget, nej 🙂 Men jeg kan godt se hvorfor piger kan se at han er lækker. Det skal os moderne mænd jo kunne 🙂

    Men Scarlett og Cruz er nu også grund til at se filmen. På trods af Allen’s navn er på den :S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *