Mere lir

Det der Google RSS læser er da det rene lir. Fungerer ganske upåklageligt for mig. Og så har jeg også fundet noget andet nuttet – nemlig en badge til Facebook, link behændigt hevet ud af Joachim, det er jo hyggeligt, så folk kan se, hvad jeg laver af små ting eller hvad for nogle små tanker, der optager mig her og nu. Men nu må min næste lille tanke i hvert fald være at kravle ind under dynerne.

0 tanker om “Mere lir”

 1. jaa main – det er smart – ik?

  og så er det liige ved hånden – hvis altså man også lige smækker igoogle.com som startside. .

  gottal lurve it! :0)

  smaaarte gåågle altså!

  huhej..

 2. iGoogle? Jeg har godtnok set alle de der features, der er på min konto – men er der ikke enelleranden Google for dummies? Må tippes om deres initiativer, ellers ryger det hele hen over hovedet på mig 🙂

 3. Største prob med google er nok, at de er så skide hamrende – pardon my french – produktive.

  Denne herre blogger om google og har bedrevet en glimrende google-guide: http://erikhoy.blogspot.com/ mest om søgemaskinen, men også om, hvad google i øvrigt laver.

  Igoogle er cool, har alle mine aviser og online-magasiner på forsiden og blogs og mail på næste side. Overblik – aah. Men tager for helvede lang tid at sætte op – paradox of choice!

  Oversigt over google-stuff her: http://www.google.com/intl/en/options/

  Og så skal man lige tage med i sine overvejelser, at google gemmer alt. Tror de vil være verdensherskere =) Men er man okay med det, er google det fedeste!

  Wauv! Måske man skulle få sig et job i Århus, hehe.

 4. njaa altså igoogle er jo bare fedt – fordi man blandt andet kan vælge andre temaer end kedelig normal google? :0)

  og når man så også benytter gmail og den der Læser funktion – så er det bare læx – at det hele er samlet på én side?

  eller nåwet

 5. Jamen altså det er jo helt sindssygt. Jeg burde arbejde, men man kan jo helt svømme rundt i det der iGoogle… det ligner da et helt online-kommandocentral.

  Rikke – har du tips til nogle af de fedeste “gadgets” ? Jeg har diverse nyhedsmedier, RSS, vejret, Wikipedia… og er først lige begyndt! Og nej, jeg har ikke noget problem med at de gerne vil være verdensherskere 🙂

 6. Altså, ingen kan vel leve uden dagens billede fra Nasa??

  Nøh, det du har på din er ret meget i stil med, hvad jeg har på min, om end jeg ville fyre wiki op i toolbar prompte, men det er jo smag og behag =)

  Havde også post-it note på et tidspunkt, men jeg er lidt for god til ikke at lægge mærke til dem.

  Faldt til gengæld over en artikel omhandlende googles forsøg udi social-networking… hér: http://www.techcrunch.com/2008/04/21/hints-of-igoogle-turning-into-its-own-social-network/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *