Mild sommerbrise… mmm

Faktisk er der en grund til at jeg gik ud og voldshoppe – ja, læs, datid. Sidder nemlig hjemme igen med et stort, tilfreds smil. Der er ikke noget som berigelse af personlig ejendom. Og dem, der siger, det ikke passer, de kan bare komme an! Nåmen, hvorfor det med shoppingen… sagen er nemlig den, at jeg i morgen sidder i et fly på vej til Hellas. Som det jo hedder dernede. Hvide, flagrende kjoler, ikk? Blåt hav, hvidkalkede huse, blå døre, ikk? Tzatziki, souvlaki, retzina, ikk? Og det hele er endda på den gamles omgang. Min farfar har nemlig, i anledning af hans 80 års fødselsdag, valgt at give afkald på arven for at så invitere hele den pukkelryggede en uge til Rhodos. Det bliver sjovt. Og mm, hvor der skal flagres. Jeg gik nemlig en smule amok. Købte en rød halterneck-kjole, lige til at smide over min nye Freya bikini, og så en sort Vila-kjole og sidst, men ikke mindst, den flagrende, hvide kjole. Og et par ekstra underhylere. Gad nemlig ikke vaske. Så hellere shoppe mig fra det. Så sagt, så gjort. Nu skal der pakkes. Kan næsten ikke vente med at komme til at ligge og slange mig på stranden med en af de gode bøger, jeg naturligvis har med mig i tasken. Arrivederci, røvhuller!

0 tanker om “Mild sommerbrise… mmm”

 1. Hold da op, hvor jeg misunder dig med nyt tøj, ferie i Hellas og hvad du nu skal lave derned!! 😛
  Iøvrigt tak for links til Freya, fandt endelig MIN bikini – hahaha.. Må se at købe den engang når jeg får råd – forhåbentlig inden jeg springer ud i vand på strand!
  God tur!! Husk billeder!! 😛 😛

 2. Silja, det er nok en god ide, at du er ude NU – der var ikke ret mange modeller tilbage allerede nu … så der er rift om sagerne.

  Og vi ses, allesammen 🙂

 3. Ikke en dårlig måde at tilbringe pinsen på, rigtig god tur.

  P.S. Jeg er kun en lille smule misundelig, men det er takket være det gode danske vejr… 😉

 4. Torsten –

  Vores bryllupsrejse skal da foregå på en af de caribiske øer eller noget 🙂

  Stine –

  På en måde havde jeg (lidt) håbet på at der var regn… så fornøjelsen ved at rejse kunne blive bedre 🙂

 5. Hej.

  Laekkert du skal til Rhods !! Hovsa glemt ogsaa man kan faas ouzo og fetaost i hellas. he he he

  Nu er jeg i ekostiske Bali oen, og skal hjem igen paa fredag – Jeg har varet paa rejser 3 maaneder Cambodja, Laos og sidste Bali.

  Fedt sommer freya bikini..

 6. Lækkert – lækkert!!

  Kan drømme mig helt væk til strande, sol og god mad- mon der er plads til mig i kufferten 😉

  God tur sydpå.. Heldigvis har vi solen herhjemme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *