pdfpdf

Jeg er blevet helt vild med at lave PDF filer. Vidste ikke, at det var så drønhamrende nemt. Så jeg pdf’er i et væk. Pdfpdfpdf. Så kan man jo dokumentere alt det trash man har lavet. Hvis man nu skulle få lyst til at flashe det online. Ser jo også super proff ud, synes jeg. På arbejdet står jeg egentlig for et trykt medie, men i dag er store online-dag. Og hvor er det sjovt. Zen på hjemmesiden. Rydde op, rette i formuleringer, pdf’e. Flytte lidt her og der, slette, overskrifter på. Jeg er næsten færdig. Og jeg synes ikke det er så dårligt endda.

0 tanker om “pdfpdf”

  1. Noget med at trykke på udskriv – og så vælge PDF som en af mulighederne (i stedet for printer) – men på arbejdet har jeg vistnok en mere avanceret version af Adobe Reader…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *